EA SPORTS FC Mobile hakkında detaylar

Ersin Kılıç 22.09.2023 - 15:24
Şu sıralar FC 24 ile futbol severlerin karşısına çıkan firma yaptığı açıklama ile EA SPORTS FC Mobile sürümünü duyurdu.

EA SPORTS FC Mobile, 26 Eylül'de resmi olarak Android ve iOS cihazları için çıkacak. Mevcut kullanıcılar için EA SPORTS FC Mobile, cihazlara yeniden indirmeye gerek kalmadan ücretsiz bir güncelleme olarak oyunculara sunulacak.

EA SPORTS FC Mobile 26 Eylül'de çıkıyor

EA SPORTS FC Mobile

Oyunu 26 Eylül'den önce indiren oyuncular, lansman sırasında özel oyun içi oyuncu öğeleri de dahil olmak üzere avantajlardan yararlanarak “FC Mobile Founder” statüsünü elde edebilecekler.

Ağustos ayında duyurulduğu gibi Vinicius Jr., EA SPORTS FC Mobile'ın kapak yıldızı olarak yer alacak ve yeni sezgisel oyun kontrolleri, oyunculara yeni bir sürükleyicilik düzeyi sunacak. Oyun, UEFA Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga ve çok daha fazlası dahil olmak üzere 650 takım ve 30'dan fazla ligde 15.000'den fazla tam lisanslı oyuncuyla mobil cihazlarda rakipsiz bir futbol deneyimi sunacak.

EA SPORTS FC Mobile

EA SPORTS FC Mobile'ın en önemli özellikleri aşağıdaki şekliyle sıralanıyor:

Oynanış

EA SPORTS, oyuncuların futbol oynama ve futboldan keyif alma biçimini değiştirmiş durumda ve en son teknolojilerle devrim yaratarak EA SPORTS FC Mobile'ın her maçta üst düzey oyun deneyimi sunmasını sağlıyor. Oyuncuların bekleyeceği oynanış özelliklerinden birkaçı oyunda şu şekilde yer alıyor:

  • Darbe Kontrolleri: İlk kez mobil cihazlara getirilecek olan son derece tatmin edici “Güçlü Şut”, güçlü “Sert Müdahale” ve “Knock On” ile oyuncular farklı bir oyun deneyimi yaşayacaklar.
  • Elit Şut Sistemi: Oyunun derinliği ve stratejisi, şut bağlamı, duran toplar ve kale ağı fiziğindeki animasyonlarla yenilendi.
  • Gerçek Oyuncu Kişiliği: Futbolcular, artırılmış “Özellik Etkisi” ve özgün “Yıldız Oyuncu Koşu Stilleri” ile her zamankinden daha farklı bir hareket skalasına sahipler.
  • Dinamik Oyun Hızı: Top sürme ve savunma arasında özel bir denge kurularak tempo ve top sürmeye yönelik güncellemeler aracılığıyla oynanış çeşitlendiriliyor.
  • Dengeleme ve Hata Düzeltmeleri: Beceri hareketi dengeleme, orta ve kafa dengeleme, kaleci yapay zekası ve “Yarı Sonu” koşullarında iyileştirmeler yapıldı.

Görseller ve Ses

EA SPORTS FC Mobile

EA SPORTS FC Mobile, mobil cihazlardaki oyuncular için rakipsiz bir futbol deneyimi yaratmak amacıyla bazı şaşırtıcı yeni görsel ve işitsel güncellemeler alıyor.

Oyun, oyuncuların kendilerini oyuna kaptırmalarına yardımcı olacak kapsamlı görsel yenilemeler sunacak. Yeni oynanış kamera açılarının kullanıldığı, yenilenmiş yayın deneyiminden, doğrudan duran toplara ve iyileştirilmiş gol tekrarlarına kadar, oyuncular kendilerini maçın içindeymiş gibi hissedecekler. Görsellerde ve seslerde yapılan güncellemeler aşağıdaki şekliyle oyunda yer alacaklar:

  • Yeni Kamera Açıları: Yepyeni “EA SPORTS Kamerası” daha fazla yayın görünümü ve hissi sağlayarak stadyum atmosferinin keyfini daha önce hiç olmadığı gibi çıkarmanıza olanak tanıyor. Doğrudan duran toplar, taktiksel duran toplar ve hatta kale vuruşları da dahil olmak üzere yeni duran top kameraları da oyuncuların hareketlerini daha dikkatli çizebilmeleri için Mobil platforma özel olarak tasarlandı. Oyuncuların heyecan verici vuruşlarını büyüleyici “Tekrar Kameraları”nda yeniden izleyerek kutlayabilmeleri için iyileştirilmiş gol tekrarları da eklendi.
  • Dinamik HUD: Reaktif ve özel bilgileri görüntülemek ve oyuncuları oyuna daha fazla dahil etmek için maç sırasında gösterilen HUD'ı da yeniledik. “Dinamik HUD” artık en iyi liglerin yayınlarını çok daha yüksek bir doğrulukla simüle ediyor.
  • Güncellenmiş Stadyum Grafikleri: Stadyumların görsel kalitesinde önemli iyileştirmeler yaparak onların daha fazla ayrıntı ve gerçekçilikle hayata geçirilmesi sağlandı. İyileştirilmiş saha çimlerinden, daha ayrıntılı kalabalıklara ve dinamik reklam panosu oyuncularına kadar her detay artık göze çok daha fazla hitap ediyor.

EA SPORTS FC Mobile

EA SPORTS FC Mobile, oyuncuların kendilerini sahadaymış gibi hissetmelerini sağlayacak zengin bir ses atmosferi sunuyor. “Güçlü Şut” sonrasında topun kaleye çarpma sesinden, oyuncular kaleye yaklaşırken kalabalığın uğultusuna kadar, gerçek anlamda sürükleyici bir sesli oyun deneyimi sağlamak için ses efektleri geliştirildi.

  • Yorum Güncellemeleri: Oyuncuların maç deneyimine daha da fazla derinlik katmak için birçok gerçek zamanlı tepki ve oyun bazında analizler dahil edildi.
  • Stadyum Güncellemeleri: Şimdiye kadarki en özgün mobil deneyimi yaratmak için zengin özellikler eklenmiş durumda. Takıma özel tezahüratlardan, stadyum spikerlerine ve geliştirilmiş kale ağı seslerine kadar her özellik her zamankinden daha güçlü bir ses yoğunluğu sunuyor. “Dinamik Kalabalık” özelliği aynı zamanda oyuncular gol atmaya yaklaştıkça taraftarların tezahüratlarının yoğunlaştığını duyabilecekleri anlamına da geliyor.

Soyunma Odası

EA SPORTS FC Mobile

EA SPORTS FC Mobile'ın “Soyunma Odası”, her oyuncunun deneyimini her zamankinden daha fazla kişisel kılmak için özellikle kişiselleştirme temasına odaklanan yeni bir özellik olarak oyunda yer alıyor.

“Soyunma Odası”nda oyuncular, takımlarını ve futbolcuları tercih ettikleri tarza göre özelleştirebilecekler. Daha sonra oyuncular yıldız futbolcuların forma numaralarını ve çoraplarının uzunluğu, kol uzunluğu ve forma kıvrım stili dahil olmak üzere forma görünümünü ayarlayabilecekler.

“Club Identity”de ise taraftarlar, tercih ettikleri “Kulüp Arması”, “Kullanıcı Logosu”, “Top ve İfadeler” ile Ultimate Team'e kişisel dokunuşlarını katabilecekler.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2024 17:15
Bana 300 milyon altın istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2024 02:16
Bana 1 milyon altın lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2024 18:02
Bana 100000 milyon para ve18 bin elmas lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2023 21:09
Ben 1000 milyon istiyorum
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2023 21:18
Bana 1000 milyon para ve elmas lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2023 18:25
Ben 100 miliyon para istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA SPORTS FC Mobile
İlginizi Çekebilir