EA, Visceral Games hakkında sessizliğini bozdu

Hakan Hervenik 1.11.2017 - 10:25
Electronic Arts'ın CEO'sundan açıklama geldi.

Yakın zamandan hatırlarsanız eğer Electronic Arts, Visceral Games'i kapatmıştı. Bir Star Wars aksiyon/macera oyunu üzerinde çalışan stüdyonun kapatılmasının ardından ise proje EA Vancouver'a teslim edilmişti. Bu ani karar hayranları Star Wars'un geleceği ile ilgili endişelendirse de EA'nin açıklaması hayranların kaygılarına cevap niteliğinde.

Visceral Games neden kapatıldı?

Electronic Arts'ın CEO'su Andrew Wilson, ortalıkta gezinen "Visceral Games neden kapatıldı?" ve " Star Wars projesinin kaderi ne olacak?" sorularına cevap verdi. İlk olarak stüdyo hakkında konuşan Wilson, "Ne zaman bir stüdyo kapatılsa, bu çok zor bir karar oluyor ve bunu çok ciddiye alıyoruz. Bu kararları vermeden önce uzun bir süre çalışıyoruz. Ama, bu tür olaylar zaman zaman gerçekleşebiliyor." dedi.

Sonrasında Star Wars projesi hakkında konuşan Wilson, " Oyun geliştirilme aşamasındayken sürekli test ediyor ve oyunculardan geri dönüş alıyorduk. Oyuncuların isteklerine göre şekillendirmek istediğimiz bu oyunun oyun marketindeki istekler ile örtüşmediğini düşündüğümüz için de tasarımda temel değişimler yapmak zorunda kaldık." dedi ve devam etti " Son zamanlarda ortaya çıkan tek oyunculu ve çok oyunculu gibi karşılaştırmalar var. Visceral Games'in Star Wars oyunun tek oyunculu olacağı sebebi ile kapatıldığı gibi bir şey söz konusu değil. Bu daha çok nasıl oyunculara daha iyi bir oynanış deneyimi yaşatabiliriz üzerine oldu. Biz hala Star Wars IP'mize güveniyoruz."

Son olarak, Wilson, oyunun içerisinde Visceral tarafından yerleştirilen bazı elementleri çok beğendiklerini ve oyunun içerisinde kullanılmaya devam edilebileceğini belirtti.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 12:54
Dead Space 4 ne oldu asıl????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 17:34
Sırada BioWare mi var? MEA da tutmadı zaten. Haberini almamız yakındır. Onu bırak, artık kimse tekliflerini de kabul etmeyecek. Soracaklar, "Niye? Kapatmak için mi almak istiyorsunuz?" Keşke kendini kapatsa da, oyun dünyası temiz bir sayfa açsa. No more DLC!
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 01:42
Bioware "Anthem" adlı oyunla uğraşıyor olmalı. Onu da Destiny'ye rakip olarak çıkarıyorlar. O stüdyo daha yaşar bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 22:58
ea bu hep böyle mi devam edecek ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 15:49
Ah EA... Öl git bit git yeter artık ya.. Nerdesin Trip Hawkins nerdesin güzel adam nerdesin elektroniği sanata çeviren adam .. Lanet olsun bu kapital düzene de tutkuyla iş yapmak isteyen insanların işine karıştırmak zorunda olduğu para babaları yatırımcılara da
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 13:07
Sadece single playeri olan oyuna microtransaction sokamiyorlar tabii
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA, Visceral Games hakkında sessizliğini bozdu
İlginizi Çekebilir