EA'den "Kötü şirket" sonucuna cevap!

Mahmut Saral 5.04.2012 - 17:27
EA'den cevap gecikmedi
Az evvel yaptığımız haberde, EA Games'in 2012'de Amerika'daki en kötü şirket seçildiğini sizlere bildirmiştik. Konu hakkında EA Games'ten cevap da gecikmedi.

EA'den John Reseburg, birçok banka başkanının, benzin şirketinini, sigara şirketinin veya silah üreticisinin bu listede olmadığı için rahat olduklarına emin olduklarını, ancak EA Games olarak 300 milyondan fazla oyuncuya ödüllü oyunlar yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Aslında baktığımızda, en kötüler listesinde EA Games'in ilk sırada olması pek normal değil. Nitekim Forbes da konuya yorum yapmış ve bankaların başarısız çalışmaları, mortgage gibi insanların hayatlarına önemli ölçüde olumsuz etki eden unsurlar dururken, oyun geliştiren bir firmanın insan hayatına böyle ciddi etki edemeyeceğini vurgulanmış.

EA Games'in sevenler de var, sevmeyenler de. Tabii her firmanın olduğu gibi. Özellikle son dönemde Bioware oyunlarında yaşananlar (Mass Effect 3'ün finalindeki sıkıntılar, The Old Republic'teki eşcinsel ilişki imkanları gibi), EA'in tepki çekmesine yol açmıştı.

EA'den "Kötü şirket" sonucuna cevap!
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA'den "Kötü şirket" sonucuna cevap!
İlginizi Çekebilir