EA'in tanıtımını yapacağı oyun, ne Titanfall 2, ne de Mass Effect 4...

Emre Günen 5.12.2014 - 08:20
EA'in duyuracağı büyük oyunun ne olduğu konusu hala belirsiz.
The Game Awards 2014 ve PlayStation Experience etkinliklerinin aynı dönemde yapılacak olması, yeni oyun dedikodularını da beraberinde getiriyor. Dün Mass Effect hakkında ortaya atılan büyük iddialardan sonra şimdi de Titanfall 2 hakkında gündem oluşturacak ihtimaller gün yüzüne çıktı.

Dün gece oyun dünyasında en çok konuşulan konulardan biri Mass Effect 4'tü. The Game Awards 2014 töreninde EA'in çok büyük bir oyun açıklayacağı söylenmiş, dedikodu kulislerinde de bu oyunun Mass Effect 4 olacağı iddia edilmişti. Kısa bir süre sonra ise NeoGAF forumlarının gediklisi shinobi602 tarafından Mass Effect 4 haberi yalanlandı.

EA'in tanıtımını yapacağı oyun, ne Titanfall 2, ne de Mass Effect 4...
Bilmeyenler için açıklamak gerekirse, shinobi602 tarafından atılan her mesajın ayrı bir önemi var. Oyun firmaları ile doğrudan bağlantısı olan ve bugüne kadar verdiği haberlerin hemen hepsi doğru çıkan shinobi602'nin sözlerine yurtdışındaki tüm oyun siteleri de önem veriyor. shinobi602'nin Mass Effect 4'ün duyurulacağı iddiasını yalanlamış olmasının ardından bu sefer de yeni soru akıllara takıldı: "EA'in duyuracağı büyük oyun Titanfall 2 mi?"

Dün gece, "Titanfall 2, PlayStation 4 için geliştiriliyor" iddiası oyun dünyasını resmen çalkaladı. Microsoft tarafından destek verilerek üretilen ve yüksek satış rakamlarına ulaşan Titanfall'un yeni oyunu Xbox One ve PC için değil, bu sefer sadece PlayStation 4 için gelecek düşüncesi gecenin en çok konuşulan haberi oldu. Fakat iddianın hiçbir resmi kanıtının olmaması nedeniyle de herkesin aklına "acaba?" takıldı.

EA'in tanıtımını yapacağı oyun, ne Titanfall 2, ne de Mass Effect 4...
shinobi602, kısa bir süre sonra konuya açıklık getirdi ve Titanfall'un yapımcı firması Respawn Entertainment'ın, PlayStation Experience'ta da The Game Awards'ta da hiçbir şey duyurmayacağını belirtti. Oyun duyurmayacak olmalarının, Titanfall 2'nin geliştirilmiyor anlamına gelememesi gerektiğini de söyleyerek dedikoduya açık kapı bıraktı.

Uzun lafın kısası, EA'in bu hafta sonu duyuracağı oyun ne Mass Effect 4 ne de Titanfall 2... Ancak her iki oyunun da geliştirildiğine kesin gözüyle bakılıyor.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA'in tanıtımını yapacağı oyun, ne Titanfall 2, ne de Mass Effect 4...
İlginizi Çekebilir