EA'nin Switch ile geleceği FIFA 18'in başarısına bağlı

Hakan Hervenik 14.08.2017 - 13:44
EA'nin Nintendo serüveni, FIFA 18'in rakamlarına göre şekillenecek.
Bildiğiniz üzere Electronic Arts, FIFA 18'i Nintendo Switch için de yayınlayacak. Peki ufukta EA ve Nintendo Switch'den ne bekleyebiliriz? Electronic Arts'ın başkan yardımcısı Patrick Soderlund Nintendo Insider'a verdiği reportajda,  FIFA 18'in Nintendo Switch'de göstereceği performans ve satış rakamlarının gelecekte Switch için oyun geliştirmelerinde büyük bir rol oynayacağını belirtti.

Reportajına devam ederken çok büyük bir Nintendo fanboyu olduğunu belirten Soderlund, Switch'ini de her yere yanında taşıdığını belirtti. EA, diğer oyun şirketleri gibi platform-agnostik bir yaklaşımda bulunuyor. Eğer iş yapma ihtimali varsa EA her platforma oyun getirebilecek bir şirket. Buna Switch de dahil.

EA'nin Switch ile geleceği FIFA 18'in başarısına bağlı
"Tüketicilerin ve oyuncuların olduğu her platforma oyun yaparız" diyen ve devam eden Soderlund, "Switch'in bir parçası olabileceğimize inanıyoruz ve Nintendo'nun büyümesine yardımcı olmak istiyoruz. Bu yüzden bu yıl Switch'de FIFA olacak. Hem de şu ana kadar yaptığımız en iyi FIFA." dedi.

Sayıların faktör olduğu söyleyen Soderlund, EA'nin Switch geleceğinin FIFA'nın rakamlarına göre şekilleneceğini belirtti.

FIFA 18, Nintendo Switch için 29 Eylül'de çıkış yapacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 22:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
_giray_
_giray_ 15.08.2017 07:16
Frostbite motoru yok, Journey modu yok. PS4'ü veya X1'i olan adam bu konsola niye bunu alsın ki? Gerçi FIFA PS Vita'da yine tutulmuştu her oyunun FIFA 11 bazlı olmasına rağmen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2017 14:25
Nintendo'nun artık kitlesi belli. Millet PES Fifa oynamak için almıyor bu konsolu oyun oynamak için alıyor. Konsolculuğu bildiği için alıyor...

Sayın ekip şifremi unuttum. Şifremi unuttum kısmı nerede? Saygılar sevgiler.

----------------------------------

Üyelik sistemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede o kısımda yapacağımız yenilikler ile birlikte rayına oturacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA'nin Switch ile geleceği FIFA 18'in başarısına bağlı
İlginizi Çekebilir