Echo of Soul, merakla beklenen Phoenix 2.0 güncellemesini duyurdu

Ersin Kılıç 7.12.2017 - 11:05
Echo of Soul, merakla beklenen güncellemesini duyurdu.

MMORPG oyunu Echo of Soul, merakla beklenen güncellemesini duyurdu. 2017 Haziran ayında oyuncularıyla buluşan EOS'un Phoenix 2.0 güncellemesi 20 Aralık 2017 tarihinde yapılacak bakımla beraber çıkacak.

Yepyeni Bir Deneyimle… Echo of Soul Phoenix 2.0 Karşınızda!

Yeni raidler, yeni zindanlar, 80’e yükseltilen seviye sınırı ve tabii ki merakla beklenen yeni sınıf Şövalye güncellemenin göze çarpan en büyük unsurları. Oyuncularının isteklerini de değerlendiren TAM Game, gelen talepler doğrultusunda oyuna katkısı olacak birçok yeniliği Phoenix 2.0’la birlikte oyuna ekleyecek. Karakterler arası denge unsurları, seviye atlama kolaylığı, daha geniş ekipman seçeneği, yepyeni etkinlikler ve fonksiyonel eşyalar listenin başını çekiyor.

Ayrıca birbirinden güzel etkinliklerle güncellemenin gelişini kutlayacak EOS hem yeni hem de mevcut oyuncularına sürprizler hazırlamış. Sadece oyun içinde değil sosyal medya ve farklı online platformlarda da yapılacak bu etkinliklerin detaylarını ilerleyen günlerde paylaşacak TAM Game Ekibi kendini hatırlatmaya ve sürprizler yapmaya devam edecek.

Yeniliklerden haberdar olmak için bizleri takipte kalmayı unutmayın ve halihazırda EOS evrenine dalmayı düşünüyorsanız da sizleri https://eos.tamgame.com/ adresine alalım.

Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 11:30
oynuyorum ve beğeniyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Echo of Soul Phoenix 2.0 güncellemesi ile geliyor
İlginizi Çekebilir