Edge of Tomorrow'un devam filmi hikayenin öncesini anlatacak

Ersin Kılıç 31.10.2016 - 14:41
Yönetmenden açıklamalar
Açık konuşmak gerekirse Rain Man gibi filmler dışında Tom Cruise'un filmlerini çok seven birisi değilim. Bu nedenle Edge of Tomorrow ilk gösterime girdiğinde burun kıvırmış ama daha sonra izlediğimde filme adeta hayran olmuştum. Bu hayranlıkta türün getirmiş olduğu dinamiklerin payı büyük olsa da hikaye işlenişinin katkısı da olmuştu.

"All You Need is Kill" isimli mangadan uyarlanan filmin devam projesi uzun bir süre önce açıklansa da hala net bir bilgiye sahip değiliz. Buna rağmen filmin yönetmeni devam filmi için önemli açıklamalarda bulunmuş.

Collider sitesine konuşan Doug Liman devam filminin hikayenin öncesini anlatacağını belirtmiş. "Öncelikle hikaye inanılmaz. Orjinal filmden çok daha iyi ki orjinal filme bayılmıştım. Bu nedenle devam filmi hikayenin öncesini anlatacak." sözleri ile yeni film için ne kadar heyecanlı olduğunu dile getirmiş. Devam filmi ile ilgili oldukça iddialıı konuşan Liman "Devam filminin nasıl yapılması gerektiği konusunda bir devrim olacak" sözlerini de açıklamasına eklemiş.

Açıkçası bu açıklamalardan sonra filmin devamını daha bir merakla bekler oldum. Tek istediğim mangada olduğu gibi daha keskin ve sert hatlara sahip olması. Özellikle orjinal filmin sonu oldukça başarılı olmasına rağmen manga ile kıyasladığımızda bu konuda beni biraz hayal kırıklığına itmişti. Siz ne düşünüyorsunuz?

Edge of Tomorrow'un devam filmi hikayenin öncesini anlatacak
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 20:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2016 12:27
Kitabını okumadım filmin o yüzden bilen biri aydınlatsın lütfen.filmin sonunda özelliği kaybediyor mu gerçekten yoksa emily'i korumak için yalan mı söylüyor.Bazı sahneler öyle bakınca çok güzeldi.Yani bi yorgunluk vs.vardi tom'un yüzünde.Ayrıca adam böyle filmleri inanarak oynuyor tarikatci ya ondn
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2016 09:38
manganın keşke animesini yapsalarmiş :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 1.11.2016 00:41
Bu filmi ilk izlemeye başladığımda eğleniyordum.(Tom amca sayesinde) Adam iyi oyuncu çekemiyorlar "gııybet" Neyse, bu yaşadığın şeyi tekrar yaşama muhabbeti, o tirende geçen film varya ismi aklıma gelmedi ondan sonra hiç birisi sarmadı ve aşırı klişe gelmişti bana o ön yargıyla ee bunumuydu ..... ..... dedim ve kapadım. Sonra.. günler sonra açıp izlemiştim ve aynada suratıma tükürdüm. "Bir şeyin bazı şeylerle benzerlik göstermesi genel yapısıyla kurduğu o kurgu bir filmi iyi yapabilirmiş". bunu gördüm ve tamam dedim. Bu film sayesinde klişe diye burun kıvırıp geçtiğim bir çok filmi izleme gereği hissettim, bazıları iyi bazıları kötü çıksada, kısaca şu film tekrardan bi aklıma geldi güzel hissettirdi bak iyi filmdi. Öyle yani.
Narutolga
Narutolga 1.11.2016 09:13
Trende geçen filmin adı Source Code :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 1.11.2016 00:43
Birde film bana çok fazla Adwanced Warfare'yi anımsatmıştı. Exo lardan ötürü değil ama bazı sahneleri var, oyundaki ilk sinematiğin başlangıcı filmden alınmış gibi hissettim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2016 22:37
Mükemmel bir film umarım 2 sinde batırmaz.

Bknz:Maymunlar cehennemi:şafak vakti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Edge of Tomorrow'un devam filmi hikayenin öncesini anlatacak
İlginizi Çekebilir