1/2

Edifier Lifestyle 3350 2+1

Tolga Cem Küçükyılmaz 22.12.2010 - 17:26
Kaliteli ürünleriyle tanınan Edifier'in e3350 modelini inceliyoruz

Ses sistemi, ses kalitesiyle kulakları etkileyebilir. Peki görüntüsü ile gözleri büyüleyebilir mi ?

Edifier'in E3350 model 2+1'ini incelemeden önce görüşüm, 'ses sistemlerinde önemli olan ses kalitesi' idi. Benimle aynı görüşte olan herkezin fikrini kesinlikle E3350 değiştiricektir.

Müzik dinlemekten keyif alan insanlardanım. Muzik dinlerken oturduğumda, gözümü kapayınca kendimi müziğin içinde hissetmeliyim. Bu durumda alacağınız ses sisteminin gücü direk etken değildir. Esas önemli olan kaliteli sesi alabilmektir. Ses kalitesini, hoparlörün konulduğu kabin, hoparlörün kalitesi ve frekans aralığını belirler. En iyi hoparlörü, onun verimsiz calışacağı bir kabine koyarsanız, alacağınız ses, tatmin edici olmaz.

Edifier bu modelde tasarımın şıklığını işlevsellikle birleştirmiş. 32W RMS gücüne sahip subwoofer net ses kalitesiyle çalışmakta. Uyduları ise mid ve tiz seslerde çok başarılı. En ince detayı bile duyabiliyorsunuz. E3350'nin uydularının gücüde 9x2 W RMS.

Subwoofer kutusunun üstünde, etrafı kırmızı ışıkla donatılmış bir açma kapama tuşu göze çarpıyor. Açtığımızda kırmızı ışıklar aktif oluyor. Güç ihtiyacını adaptöruyle sağlayan Edifier E3350, ses kontol bağlantısı, hoparlör bağlantısı ve ses giriş jackları alt kısımda bulunuyor. Subwoofer şiddetini ayarladığımız bass ayarı da woooferin alt kısmında bulunuyor. İşlevsellik açısından yeri çok da pratik değil.

Kablolu ses kontrolcüsü gayet şık. Yanında kulaklık çıkışları mevcut. Güzel düşünülmüş bir ayrıntı fakat keşke bass ayarınıda bu kontrolcüden yapabilseydik.