eFootball Co-Op modu beta testine giriyor

Berkcan Aktürk 9.06.2023 - 16:01
konami'nin popüler oyun serisi PES'in yeniden markalanmış hali olan eFootball Co-op modu beta testine giriyor. Küçük bir aradan sonra Konami, oyun için yeni bir güncelleme yayınladı.

Konami'nin popüler oyun serisi PES'in yeniden markalanmış hali olan eFootball Co-op modu beta testine giriyor. Küçük bir aradan sonra Konami, oyun için yeni bir güncelleme yayınladı. Tüm uyumlu cihazlarda ücretsiz bir şekilde oynanabilen eFootball, yapılan marka değişikliğinden sonra oyuna yeni bir futbol oyun motoru ve oynanış geliştirmeleri eklemişti.

Bazı önemli değşiklikler ve yeni değişiklikler bulunduran 2.6.0 yaması, uzun zamandır beklenen Co-Op modunu eFootball'a getirdi. Çevrimiçi performansını denemek için oyun, beta testinde test edilecek. 8 Haziran'dan 22 Haziran'a kadar sürecek olan beta test süreci, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Steam (Windows 10), iOS ve Android platformlarda test edilebilecek.

eFootball 2.6.0 yama notları

Güncelleme, yepyeni 3v3 oyun modu için beta testinin yanı sıra, Dream Team'de yapılan değişiklikleri ve yetenek puanlarındaki değişiklerle birlikte göze çarpıyor. Daha detaylı bilgi almak için eFootboll web sitesine giderek göz atabilirsiniz.

eFootball Co-Op modu getiriyor

  • Yetenek puanlarını yeniden dağıtabilme özelliği eklendi.
  • Yedek oyuncu sayısı 7'den 12'ye çıkarıldı.
  • 3v3 sadece Friend Match (Arkadaş Maçı) modunda geçerli olarak eklendi.
  • eFootball oyun modlarına eklemeler ve iyileştirmeler geldi.
  • Arkadaşlarla oynayabilme özelliği eklendi.

Konami, test süreci boyunca kalite kontrol yapacak. Beta süreci boyunca topluluk ile birlikte test edilecek yeni yama, hala test sürecinde olduğu için bazı hatalar oluşabilecektir. Umarız, 22 Haziran'da son bulacak olan beta sürecinin, yamayla birlikte oyunun çevrimiçi performansı da sıkıntısız bir şekilde sonuçlanır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2023 12:22
Fifadaki proclubs pese gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2023 16:41
Sen bırak bu boş işleri konami efendi pes 21'e 4K güncellemesi ve sezon güncellemesi getir girdin bi kör kuyunun içine çıkamayıp can çekişiyosun rezil ettin güzelim futbol oyununu
Kalan Karakter: 300 Gönder
eFootball Co-Op modu getiriyor
İlginizi Çekebilir