Efsane "bağımsız" olarak yeniden doğuyor!

Tayfun Erkan 29.01.2014 - 20:58
Resident Evil 2 HD Reborn'u selamlayın!
Resident Evil serisinin artık son oyunları ile birlikte kötü bir çizgi de ilerlediğini biliyoruz. Özellikle serinin 4. oyun ile birlikte aksiyona kaymasıyla oluşan bu kötü gidişata koyu Resident Evil fanlarının hemen hemen hepsi tepkili.

Capcom 4. oyunu HD olarak tekrar piyasaya çıkarta dursun, bağımsız yapımcılar Resident Evil 2 HD Reborn adıyla, yepyeni grafiklerle elden geçirilmiş bir şekilde bizleri selamlayacak.

InvaderComputerItaly adlı bu bağımsız geliştircilerin yaptığı açıklamaya göre, oyunun yapım aşamasının neredeyse yarısına gelindiğini, çıkış tarihi olarak ise 2014 Aralık ayında oyunu sorunsuz bir şekilde yayımlamak istediklerini belirttiler. Proje hakkında daha fazla detay paylaşmaktan kaçınan geliştiriciler, son olarak yapım aşamasından kısa bir video yayımladılar.

Şu an için PC'ye düşünülen Resident Evil 2 HD Reborn'un videosunu aşağıdan izleyebiliriz. Biz de Merlinin Kazanı' olarak bu projeyi destekleyip, en kısa zamanda Resident Evil 2 efsanesini yenilenmiş olarak yeniden oynamak için sabırsızlanıyoruz!



Yorumlar 34
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 13:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsane "bağımsız" olarak yeniden doğuyor!
İlginizi Çekebilir