Efsane bağımsız oyun What Remains of Edith Finch, XSX ve PS5'e geliyor

Alparslan Gürlek 5.07.2022 - 15:14
Hikaye anlatımıyla başka oyunlara ilham veren What Remains of Edith Finch, Xbox Series X ve PlayStation 5 için de yolda. Hala oynamadınız mı?

Özellikle hikaye anlatımıyla ön plana çıkan What Remains of Edith Finch, Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarına da geliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da tespit edildiği üzere oyunun yeni konsollar için de yayınlanacağı görülüyor. Annapurna Interactive'in yayıncılığını yaptığı bu sıradışı ve oldukça keyifli oyun yeni nesil sürümünde de oyuncuları etkilemeye devam edecek.

What Remains of Edith Finch PS5 ve XSX sürümleri geliyor

Başta da bahsettiğimiz gibi henüz resmi bir duyuru yapılmadı ancak TwistedVoxel'in tespit ettiği üzere Tayvan'da bir oyun derecelendirme sitesinde What Remains of Edith Finch PS5 ve XSX sürümleri görüntülenmiş. Oldukça başarılı olan ve ödüller toplayan bağımsız yapım yeni nesil konsollarda hikaye odaklı oyun arayan oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

What Remains of Edit Finch PS5 Xbox Series X

Finch ailesinin başına gelen olayları konu alan yapımda hikaye anlatımı oldukça özgündü ve harika müziklerle destekleniyordu. PlayStation 4'te 1080p/30FPS çalışan oyun daha sonra Xbox One için de yayınlanmıştı. Henüz bu yeni nesil geliştirmesinin ücretli ya da ücretsiz olacağına dair herhangi bir bilgi yok ancak resmi duyuru yakında yapılacaktır diye tahmin ediyoruz. Muhtemelen yeni konsollarda 4K desteğiyle daha yüksek kare hızlarında oynanabilir olacak. Şimdilik elimizdeki bilgiler bu kadar ancak gelişmeler yaşandıkça en hızlı şekilde size aktarmaya gayret edeceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 13:58
Gerçekten çok güzel bir oyun. Oynaması da çok kolay. Hikaye anlatımı o kadar akıcı ki oynarken nefes almayı unuttuğum oldu. Hikaye anlatımı yönünden oynadığım oyunlar arasında ilk beşte. TLOU, Detroit, ME Trilogy ile yarışır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsane bağımsız oyun What Remains of Edith Finch, XSX ve PS5'e geliyor
İlginizi Çekebilir