Efsane: Ejderhalar Mirası

Mahmut Saral 7.07.2010 - 17:09
Bir hazine için binlerce talip
ÜCRETSİZ OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Savaşlar hep sürüyor. Biz doğmadan önce de, doğduktan sonra da. Önemli olan, amacın için savaşman ve güçlü tarafta yer alman. Feo dünyasında yer alan Magmarlar ve İnsanlar, uzun süredir savaş içinde bulunuyor. Biz de bu iki topluluktan birinde yer alarak savaşçılık hayatımızı başlatmış oluyoruz.

Karakterimizi seçtikten sonra, etrafı tanımakta yarar var öncelikle. Ardından basit görevler, tecrübe kazandıkça da zorlu görevleri yapabiliyoruz. Kazandığımız paralarla yeni silahlar ve zırhlar satın alabiliyoruz. Hatta ilerleyen görevlerde binek hayvanlarımız da oluyor. Bu hayvanlar, mücadelelerimizde büyük güç sağlıyor. Onların da bakımını sağlamalı, ihtiyaçlarını gidermeliyiz.

Efsane: Ejderhalar Mirası
Yiğitler meydanı

Görevlerimizi bazen tek başımıza, bazen takım olarak, bazen de düello olarak sürdürüyoruz. Düellolar gayet zevkli. Onca görevden sonra elde ettiğiniz silah ve zırhlarınızın ne kadar işe yaradığını bu sırada anlıyorsunuz. Tabii ki sizin saldırı taktikleriniz de önemli. Oyunun, yaptığınız saldırıları bire bir animasyonlar olarak ekranlara yansıtması da ayrıca güzel.

Takımlarla mücadeleler ise, kalabalık bir arbedeyle aynı düzeyde. Her yanda hem arkadaşlarınız, hem de düşmanlarınız var. İster koordineli hareket edin, ister saklanarak bekleyin, isterseniz de gizli gizli saldırın. Kazandığınız takdirde ganimetlerle dolu sandıkların sahibi olacağınızı söylememe gerek yoktur herhalde.

ÜCRETSİZ OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2016 00:48
ben bu oyunu 7 veya 8 senedir oynuyorum. şu son 2 yıldır oynamıyorum gerçi ama, başlamayı düşünenler varsa öneririm.
kötü oyun değil.
çok boş vaktiniz varsa ve bilgisayarınız oyun kaldırmıyorsa, internetten oynanan, çok emek vererek gelişebileceğiniz bir oyun.
türkiye sunucusu kapanalı çok oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsane: Ejderhalar Mirası
İlginizi Çekebilir