Efsane GTA: SA müziğini Bilal Göregen tarzıyla dinleyin

Alparslan Gürlek 13.12.2020 - 01:24
Geçtiğimiz günlerde Portekiz liginde maç sonrası kendisinin seslendirdiği müzik çalınan Bilal Göregen GTA: San Andreas'ın efsane müziğini yorumluyor.

Hayatın zorluğunu ve yaşamın yükünü bir kenara bıraktığımız eğlence köşemize hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi ülkemizin yeteneklerinden Bilal Göregen son zamanlarda oldukça popüler. Portekiz liginde maç sonrası çalınan müziğiyle fenomen oldu ve popülerliği gittikçe artıyor. Bugüne kadar birçok farklı enstrümandan ve birçok farklı sanatçıdan dinlediğimiz o efsane GTA: San Andreas tema müziğini bir de Bilal Göregen tarzıyla dinleyelim.

Bilal Göregen kendine has tarzıyla GTA: San Andreas tema müziğini seslendiriyor

Kendisini "Yetenek Sizsiniz" programında ilk kez tanıdığımız ve her dinlediğimizde bize farklı bir motivasyon sağlayan Bilal Göregen şimdi de hepimizin yakından tanıdığı efsane GTA: San Andreas müziğini seslendiriyor. Geçtiğimiz günlerde Portekiz'de bir maçtan sonra kendisinin seslendirdiği "Ievan Polkka" şarkısının çalınmasıyla internet geyiklerinin yeni hedefi de belli oldu. Maç sonunu görmek için aşağıdaki videoya tıklayabilirsiniz. Videoyu yükleyen arkadaş tekrar tekrar oynatarak bir dakikayı tamamlamış ancak 13 saniyeden sonra tekrara düştüğünü belirtelim. Aksi takdirde hipnoz olma riskiniz var.

Ve o efsane müzik! "Güzel günlerim notalara dönüşebilseydi bu müzikten başka bir şey olamazdı" dediğinizi işitir gibiyim. Aynı duyguları paylaşıyorum. Hepimizin kalbinde yer etmiş, bugünlerde adı çok anılan Rockstar Games'in geliştirdiği GTA: San Andreas -belki de serinin en iyi oyunu- tema müziğini bir de Bilal Göregen tarzıyla dinleyin. Kendine has bir tarz yaratması ve bunu istikrarla yıllardır geliştirerek sürdürmesi gerçekten takdir edilecek şey. Bu özel yeteneğini bizlerle buluştururken bir yandan görüşlerimiz doğrultusunda yeni videolar yayınlıyor. GTA:SA müziği de bu şekilde bir anket sonucu seçilmiş.

Efsane GTA: SA müziğini Bilal Göregen tarzıyla dinleyin

Bilal Göregen kimdir? Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye ne zaman gitti?

Aslen Bitlisli olan Göregen 1988 yılında Hatay Dörtyol'da görme engelli olarak dünyaya geliyor. Kendine has darbuka çalma tarzı ile 2010'da Yetenek Sizsiniz Türkiye programına katılıyor ve işte! Bugün de elinde darbukası, engel tanımadan inatla sanatını icra ediyor. Darbukasıyla yorumladığı şarkıları YouTube kanalında yayınlamaya devam ediyor ve kanalı oldukça popüler. Portekiz Ligi'nde Paços Ferreira ve Famalicao arasında 3 Aralık'ta oynanan maçta ev sahibi Paços oyuncuları 2-0 galibiyet gollerini de Bilal Göregen'in müziğiyle kutladılar.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2021 17:59
ben başlangıçtaki kısımlarını beğendim ama bunun hızlı versiyonu olsa güzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2020 14:35
Çocukluğumuzun efsane müziğini böyle kirlettiler
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2020 09:42
Hayatın boyunca körsün , sadece müziği dinleyerek söylüyorsun kim bilir ne kadar zamanını alır sonra darbuka çalmayı öğreniyorsun. Şimdi elinde bir şarkı ve darbukan var darbukayı görmeden doğru yere vurmaya çalışıyorsun... Belki de yaptığı şarkıyı beğenmiyebilirsin ancak saygı duymalısın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2020 00:32
Olm saçma sapan yorumlar yazmayın bak adam ne güzel sarkiyi söylemiş olduğu kadar ne hemen diyonuz efsane müziği kirlettiler diye
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2020 21:10
Olmamis
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2020 08:42
ortaları iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2020 02:40
Arka fon müziği olmamış ama ağzı ile dittiri yapısı biraz benzemiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsane GTA: SA müziğini Bilal Göregen tarzıyla dinleyin
İlginizi Çekebilir