Efsane Jensen'dan yeni bir macera; Moebius

Rafet Kaan Moral 27.11.2013 - 10:24
Her şey sanat için
Gabriel Knight ve Gray Matter’in yaratıcısı olan ve dört bölümlük Cognition serisinde danışmanlık görevini üstlenen, macera oyunları dünyasının tanınan isimlerinden Jane Jensen’in yeni macera oyunu Moebius için yeni görseller ve yeni bir video yayınlandı.

Malachi Rector, etrafındaki insanların deyimi ile tam bir dahidir. Tek bir bakışta sanat eserlerinin kaçıncı yüzyıldan kalma olduklarını anlayabiliyor, sahtesi ve gerçeğini ayırt edebiliyordur. Hatta insanları bile bir bakışta çözebilmektedir. Bu yeteneği sayesinde Malachi büyük bir üne ve servete kavuşmuştur. Lakin yeteneği sorunları da beraberinde getirmiştir çünkü hükümetin gizli bir birimi olan F.I.S.T. (Future Intelligence Science & Technology) Malachi’yi sıra dışı bir proje için işe alır ve işin aslı ne yazık ki Malachi’nin yeteneğinden de fazlasını gerektirmektedir.

Venedik, Kahire, Paris, Zürih ve Washington gibi yerleri gezme fırsatı yakalayabileceğimiz Moebius, 2014 yılı başında PC, Mac ve Linux için ve daha sonraki aylarda da iPad ve Android için piyasaya sürülecek.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsane Jensen'dan yeni bir macera; Moebius
İlginizi Çekebilir