Efsane Ol!: Yeni bir menajerlik oyunu

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Efsane Ol! : Yeni bir menajerlik oyunu
BASIN BÜLTENİ Tarayıcı tabanlı oyunların gelişen teknolojiye ayak uydurma çabasına Türk girişimcilerin pastadan pay alma isteği de eklenince yüksek kaliteli Türk oyunları birer birer belirmeye başladı.

Efsane Ol!: Yeni bir menajerlik oyunu


Efsane Ol! Futbol severler için eylül ayı ortalarında beta test için açılmayı hedefliyor. Tarayıcı tabanlı online futbol menajerlik oyunu olan Efsane Ol! oyuncularını 5 farklı ligde
sınıyor ve her kademenin şampiyonuna çeşitli hediyeler hazırlıyor.

Henüz kesin olmamakla birlikte oyun içerisinde mobil bağlantıların da olması planlanıyor. Tamamen oyuncular tarafından oluşturulan takımlar ve stratejiler birbiriyle savaşıyor. En iyi olan kazanıyor ve efsane oluyor!

Ekip adına konuşan genç internet girişimcisi ve aynı zamanda tecrübeli bir online programlama uzmanı olan Berker Peksağ oyun ile ilgili;

"İnternet üzerinde onlarca futbol menajerlik oyunu var. Ancak Efsane Ol! hem görselleri hem de oyun matematiğiyle farkını ortaya koyacak. Çünkü oyun matematiği tamamen takımını yöneten oyuncumuzun futbol bilgisine ve yeteneğine dayalı. Görseller ise oyun keyfini arttırıp bir çok noktada kullanıcılarımızı kendine hayran bırakacak."

"Ekip arkadaşlarımızla birilikte böyle bir girişimde bulunmamızın en büyük esin kaynağı şüphesiz on yıldan uzun süredir hiç kaçırmadan oynadığımız Championship Manager
serisidir. Efsane Ol!'da halen çizimleri devam eden görsellerimiz, arayüzümüz ve oyun matematiğimiz takipçilerimizi bilgilendirmek için gün gün blogumuzda yayınlanıyor."

"Futbol'u bildiğini iddia eden, taktik bilgisine güvenen tüm futbol aşıklarını beta test için başvuru yapmaya davet ediyoruz. Eylül ayında Efsane Ol! ekibiyle birlikte maçlar yapıp oyunu kusursuz hale getirmek için çalışacağız."

Efsane Ol! Web Sitesi:
https://efsaneol.com

Efsane Ol! Gelişim Blogu:
https://efsaneol.com/blog/

Efsane Ol! Beta Başvuruları:
https://efsaneol.com/beta.html

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsane Ol!: Yeni bir menajerlik oyunu
İlginizi Çekebilir