Eğer Half Life, Brutal Doom gibi olsaydı, nasıl gözükürdü?

Ersin Kılıç 7.05.2018 - 16:38
Oyunun yeni mod kafa, kol ne varsa koparıyor

Oyun dünyasına iz bırakan yapımların başında şüphesiz Half-Life serisi geliyor. Muhtemelen 3.oyununu hiçbir zaman göremeyeceğimiz Half-Life serisi doğal olarak gündemden düşecek gibi değil. İlk oyun için hazırlanan yeni bir mod ise oyunun sınırlarını biraz zorlamış durumda.

Half-Life, Doom gibi olsaydı, nasıl gözükürdü?

Zoonyarts isimli bir mod yapımcısı Half-Life için yeni bir mod yapımına imza atmış. Brutal Half-Life olarak adlandırılan bu moda baktığımızda tabi ki aklımıza Doom serisi ve Brutal Doom geliyor. Zaten Half-Life için yapılan bu yeni mod tamamen Brutal Doom'dan esinlenerek oluşturulmuş. 

Henüz beta aşamasında olan ve bölüm, harita seçebildiğimiz bu mod içerisinde yepyeni silahlar yer alıyor. Modun en önemli özelliği ise fazlasıyla kanlı olması. Bu noktada yeni fizik unsurları, kan efektleri ve tabi ki parçalanma efektleri de oyuna eklenmiş. yayınlanan videoya baktığımızda uzuvlar dışında ne var ne yok parçalandığını görüyoruz. Bu nedenle ufak yaştaki oyun severler için hem videonun hem de bu özel modun biraz sakıncalı olduğunu da kesinlikle belirtmemiz gerekiyor.

Oyunun Brutal Half Life mod sayfasına buradan, tanıtım videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 10:28
Muhteşem gözüküyor. Keşke yeni nesil oyunlarda yapsalar bunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2018 19:35
Brutal Doom oynayıp bitirdim ve çok çok başarılıydı. Aynı kalitede olmasını beklemiyorum ama denemeye değecek gibi duruyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsane oyun Half Life'ı hiç bu kadar kanlı ve vahşi görmemiştik
İlginizi Çekebilir