1/2

Efsanelerle Bir Gezinti #18

Ceyda Doğan 12.10.2013 - 13:58
Ay çok heyecanlı!
Merhaba sihirdarlar, bu hafta sizlere yeni şampiyonlarımızdan birinden bahsedeceğiz: Jinx.

Bir süredir LoL severlerin dilinden düşümeyen yeni saldırı gücü taşıyıcısı, ilginç bir de hikayeye sahip. Jinx karakteri, bildiğimiz Tank Girl ile Joker'in birbirine harmanlanmış hali. Evet doğru duydunuz. Görünüş itibariyle Tank Girl'e inanılmaz benzemesinin yanında, Batman'in psikopat düşmanı Joker'in de çılgınlarına sahip. Bu iki çılgın bir araya gelmiş ve sonunda LoL'de Jinx ortaya çıkmış.

Efsanelerle Bir Gezinti #18
Efsanelerle Bir Gezinti #18
                                                               Tank Girl / Joker
League of Legends dünyasında, Jinx'in en büyük düşmanı Vi ve Caitlyn. Sağı solu belli olmayan bir suçlu olan Jinx, canı sıkıldığında ortalığı karıştırmayı seviyor. Piltover'da İlerlemenin Şehri olarak bilinen şehir, bir suçlu yüzünden darmadağın oluyor. Herhangi bir amacı yok, sadece canı sıkıldığı için ortalığı karıştırıyor. LoL dünyasının bazı insanları bu suçlunun giysilerini Zaun'un sokak modasına benzetmiş ve ortaya her çıktığında birilerinin başına bela olduğu için, ona kötü şans anlamına gelen Jinx adını vermişler.

Efsanelerle Bir Gezinti #18
Bir gün Vi ve Caitlyn'e meydan okuyan Jinx, soygun yapacağı hedefini göstermiş ancak kendisini ne yakalatmış ne de herhangi bir şey çalmış. Onun mesajı: "Beni asla yakalayamazsın." Bu mesajın ardından Vi ve Caitlyn, bu amaçsız çılgının peşine düşmüşler.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>