Efsanelerle Bir Gezinti #19

Hakan Bozdemir 19.10.2013 - 15:00
Neler oldu, neler bitti?
Merhabalar sihirdarlar, bu hafta Efsanelerle Bir Gezinti adlı makalemizde League of Legends dünyasında neler olup bittiğinden bahsedeceğiz. Yani gerçekleşecek ve gerçekleşmiş olayları sizlere sunacağız.

Efsanelerle Bir Gezinti #19
Yaklaşık olarak bir ay önce resmi olarak duyurulmuş olan Delifişek Jinx geçtiğimiz haftalarda oyuna dahil olmuştu. Adından da anlayacağınız gibi, "Deli" bir karakter olması ile oyuncuların gönüllerini fethetmişti. Daha sonra karakter satışa sunuldu ve her oyun da Jinx görür olduk. Bu karakterin yanı sıra dikkatimi çeken yeni bir şeyi de sizlere sunmak isterim.

Mafya Jinx kostümünün görselini biraz incelerseniz eğer masada Twisted Fate'in kartlarını görebilirsiniz. Yani bu ne demek oluyor? Twisted Fate'e de Mafya ile ilgili bir kostüm  gelebilir. Bu sorunun cevabı daha sonra Riot Games tarafından verilecekt, en azından ben öyle ümit ediyorum. Şu sıralar cadılar bayramı dönemine girmekteyiz.

Efsanelerle Bir Gezinti #19
Evet cadılar bayramı. League of Legends oyuncularının en sevdiği bayramlardan biri diyebilirim. Neden diye soracak olursanız, şöyle açıklayayım; normalde satışta olmayan kostümleri cadılar bayramı ile satın alabiliyorsunuz. Yani cadılar bayramındaki kostümler çok özel kostümler. Bu kostümleri alarak oyundan aldığınız keyfi iki katına çıkarmanız mümkün. Özellikle Zombi Brand kostümü çok değişik ve yaratıcı bir kostüm. Ben ise aralarından Cadı Nidalee ile Korsan Ryze'ı almayı düşünüyorum.

Cadılar bayramında Satışa sunulacak olan tüm kostümler şunlar:

Mundo Mundo
Balkabağı Fiddlesticks
Cici Kedi Katarina
Zombi Ryze
Lolipoppy
Nosferatu Vladimir
FrankenTibbersştayn Annie
Ben De İnsanım Blitzcrank
Cadı Nidalee
Lanetli Nocturne
Başsız Hecarim
Lanetli Maokai
Yeraltı Avcısı Twisted Fate
Müdire Fiora
Korsan Ryze
Zombi Brand

Cadılar bayramı falandı filandı derken, yine Osmanlı temalı yeni bir kostüm tasarlanmış. Riot Games tarafından henüz bu hafta duyurulmuş olan Barbaros Gangplank'ten bahsediyorum. Bizler gözlerimizi tamamen cadılar bayramına dikmişken, Riot Games yeni bir kostümü daha ortaya çıkardı. Bu kostüm ise Türkiye sunucusunun birinci yılı şerefine hazırlanmış. Türkiye sunucusuna özel olarak tasarlanmış olan bu kostümün kendine has replikleri ve seslendirmesi bulunacak. Üstelik bu sefer Gangplank, Zafer Algöz'ün sesi ile hayat bulacak.

Efsanelerle Bir Gezinti #19
Kurban Bayramı ile ilgili Alistar'ı kim kesti diye bir etkinlik de yapılmıştı. Bu haftalık benden bu kadar. Haftaya görüşmek üzere.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 00:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsanelerle Bir Gezinti #19
İlginizi Çekebilir