Efsanevi açık dünya oyunu Saints Row 2 yeni jenerasyona uyarlandı

Mehmet Atilla Turan 2.05.2018 - 18:43
Stilwater'a geri dönüş biletiniz hazır!

2010'lara girmeden önce, açık dünya oyunları pek de popüler değildi. Fakat THQ'nun Saints Row serisi ve Rockstar'ın Grand Theft Auto serisi, kolay bir şekilde oynanabiliyor ve tutuluyordu. PS3 ve Xbox 360 içın çıkarılan Saints Row 2, serinin en iyi oyunu olarak kabul ediliyor ve herkes tarafından tavsiye ediliyor. Yapımcı THQ, Microsoft ile anlaşarak , Saints Row 2'yi Xbox One'a uyarladı.

Saints Row 2 tam tamına 10 yaşında

Geçtiğimiz günlerde 10. yaşına giren Saints Row 2, zamanındaki düşmanı GTA IV ile halen bir yarış halinde. Yine de iki yapımı seven oyuncuların sayısı bir hayli fazla. 10. yıl şerefine Xbox One'a taşınan Saints Row 2, en azından PC uyarlamasını kullanmıyor. Bilmeyenler için belirtelim. Konsol versiyonlarında yüksek puanlar almayı başaran Saints Row 2'nin PC uyarlaması çok kötü olarak belirlenmiş ve düşük puanlar almıştı. Yine de elinizde 8 çekirdekli bir işlemci ve yüksek derece bir ekran kartınız olsa bile oyunu 60FPS'de çalıştıramıyorsunuz. Fakat Xbox One sürümü direk Xbox 360'dan alınmış versiyon olarak belirtildi.

Saints Row 2 diskiniz halen duruyorsa, Xbox One konsolunuza takıp oynayabilirsiniz. Eğer diskiniz yok ve oyunu denemek istiyorsanız, Xbox Live'da 30 lira gibi bir fiyattan satışa sunuldu bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsanevi açık dünya oyunu Saints Row 2, Xbox One'a geldi
İlginizi Çekebilir