Efsanevi SNK'nın yeni oyun konsolu yakında oyunculara sunulacak

Mehmet Atilla Turan 19.04.2018 - 20:48
SNK, 40. yılı şerefine özel "yeni" bir konsol ile oyun piyasasına tekrar atılıyor.

Arcade makineleri ve salonların vazgeçilmez oyunları ile popülerleşen SNK, kırkıncı yılına özel yeni haberler ile oyunculara müjdeleri yağdırmayı devam ediyor. Birkaç gün önce birkaç eski oyunun PC, PS4 ve Nintendo Switch'e uyarlanacağı haberini veren efsanevi oyun şirketi, şimdi ise yeni bir konsol ile tekrar geri döndüklerini resmi Twitter hesabından yayınladıkları gönderi ile belirtti.

Tahminler arasında Neo Geo Mini bulunuyor

Sega ve Nintendo, geçen senelerde, oyunculara NES Mini, SNES Mini ve Mega Drive Mini gibi konsollar ile eski oyunların halen popüler olabildiğini göstermişti. Bir nevi koleksiyon parçası da olarak görünen bu parçalar, yine de odaklanılan kitlenin dikkatini çekmişti. SNK de, yayınlayacakları bu haber ile, Nintendo ve Sega'nın yolunda gidebilir gibi görünüyor. Konsolda bulunacak oyunlardan birkaçı ise şimdiden belirtildi, bunlar Metal Slug, King of Fighters ve Samurai Shodown gibi oyunlardan klasik arcade oyunlarından oluşuyor.

SNK, en son el konsolu piyasasına girmiş ve Neo Geo X konsolu ile arcade makinelerini elimize sığdırmıştı. Yakında gelecek olan konsolun ise nasıl bir şey olacağını hepimiz bekleyip göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Efsanevi SNK'nın yeni oyun konsolu yakında oyunculara sunulacak
İlginizi Çekebilir