Eightyfive10 Oyun Sektöründe Bir İlke İmza Atıyor

Ceyda Doğan 17.09.2012 - 13:41
Sıradan silahlarla sınırlamıyor
Temmuz ayında yayınladığı ilk oyunu olan Able Archer Red Crucible 2 oyuncu trafiğini hızla arttırırmaya devam ederken eightyfive10 Türkiye'de ilk defa oyunun yeni haritalarının seçimini tamamen oyuncularına bırakıyor.



Dinamik oyun yapısı ve içeriğiyle yayınladığı günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Able Archer Red Crucible 2, First-person shooter (FPS) aksiyonunu, çeşitli yer ve hava araçlarını kullanma yoluyla gelişmiş stratejik ve taktik yeteneklerle geliştiren bir free-to-play oyun.

Able Archer Red Crucible 2 oyunu ile sektöre hızlı bir giriş yapan eightyfive10, yıl bitmeden 2 oyun daha yayınlamaya hazırlanıyor.



Able Archer – Red Crucible 2 oyuncuları aksiyonun tam ortasına yerleştiriyor: 2 Kasım 1983, Rusya ile NATO nükleer bir krizin eşiğindeler. Boğazların koruyucusu ve Orta Doğu’daki amansız bir müttefik olarak, Türkiye bu kaos döneminde lider rolü oynuyor. Ülkeler birbirlerine ekonomik ve sosyal olarak saldırı hamlelerinde bulunurken, ordular da Sovyet tehdidine karşı çatışıyorlar.
Serinin en son ve en gelişmiş oyunu olan Able Archer – Red Crucible 2 bu tarihi çatışmayı PC ve Mac’e getiriyor.

Başlangıç rehberi videosu ile sizi baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.



Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eightyfive10 Oyun Sektöründe Bir İlke İmza Atıyor
İlginizi Çekebilir