1/4

Ejderhanın Yemini sınıf sistemi

Merlinin Kazanı 6.04.2011 - 12:36
Sen kimsin? Karar ver!
Ejderhanın Yemini’nin tam kalbinde: Dragon Oath: Ejderha'nın Yemini (https://enter.dragonoath.com.tr) nin 9 sınıfı. Sınıflar, Alev Sarayı’nın ciddi Ateş Savaşçıları’ndan düşmanlarını yakalamak için eşsiz tuzaklar kullanan hilekar ama gizemli Ozan Sınıfı’na kadar sıralanıyor.
 
Yaklaşık bir saatlik oyunun ardından, oyuncular 10. aşamaya ulaşmak zorunda. Burada, katılacakları sınıfı seçmeleri gerekiyor.
 
Oyuncular hangi sınıfa katılmak istediklerine karar vermeden önce çok dikkatli düşünüyorlar. Oyuncunun katılmaya karar verdiği sınıf,  Ejderhanın Yemini  (https://enter.dragonoath.com.tr) deneyimini belirlemekle kalmıyor, oyunu oynayış biçimini de etkiliyor.
Hangi sınıfa katılacağınız konusunda en iyi kararı vermeniz için, ChangYou.com rekabette bir adım önde olmanıza yardımcı olacak aşağıdaki kılavuzu geliştirdi.

Suikastçı

Gölgelere bağlı ve ölüme yakın Suikastçı sınıfının savaşçıları sessiz, kimliği belirsiz avcılardır. Onları görebildiğinizde, tanıyamazsınız, çünkü Suikastçı’nın gerçek doğası her zaman soğuk, özelliği olmayan bir maskenin ardında saklıdır.

“Kaplan avlamadan önce davul çalınmaz.”

Ejderhanın Yemini sınıf sistemi
Yer: Suikastçının Zirvesi
Silah Türü: Yelpaze ya da Çember
Temel Atak Türü: Büyük Dövüş
Element(ler): Buz
Sınıfının Dağı: Kartal


Dilenciler İttifakı

Dövüş sanatlarının dışlandığı yıllar geride kaldıktan sonra, Song hanedanının gelişiyle, Dilencilerin İttifakı en sonunda bir Kung Fu okulu kurarak meydanlara çıkabildi. Çin kast sistemindeki devrimin ardından, İttifak hızla büyüdü ve üyeleri kendilerini dünyanın en güçlü sınıflarından biri olarak gördüler ve bu konuda haklıydılar.

“Değerli birini gördüğünüzde, ona benzemeye çalışın. Değersiz birini gördüğünüzde, kendinizi gözden geçirin.”

Ejderhanın Yemini sınıf sistemi
Yer: Dilenciler İttifakı
Silah Türü: Mızrak ya da Orak-Kılıç
Temel Atak Türü: Büyük Dövüş
Element(ler): Zehir ve Ateş
Sınıfının Dağı: Kurt