Ejderha'nın Yemini'nde Gezinti

Merlinin Kazanı 16.04.2011 - 08:56
Ejderha'nın Yemini dünyasında gezmenin en iyi yolu, dağlar
Ejderhanın Yemini dünyası büyük bir yer. Yaya olarak seyahat ederseniz, dolaşmak çok zor olabilir. Neyse ki ChangYou.com oyuncularına hem hızlı hem de şık bir yol sunuyor: binek hayvanları.

Ejderhanın Yemini binek hayvanları sistemi, oyunculara büyük mesafeleri hızlı bir şekilde kat etmek için uygun bir yol sağlıyor. Mütevazı  Yürüyen Kartal’dan Lotus Düzeni sınıfının muazzam binek hayvanı Anka’ya kadar çeşitli binek hayvanlarıyla, elverişlilik seviyelerine ve türlerine bağlı olarak farklı hızlarda seyahat edebilirsiniz.

Ejderhanın Yemini dünyasında en yaygın olarak görülen binek hayvanları, açık ara farkla sınıflar üzerinden mevcut olanlardır. Ejderhanın Yemini’ndeki her sınıfın başka hiçbir sınıfın erişimi olmayan kendi binek hayvanına erişimi vardır. Bu binek hayvanları iki düzeyde mevcuttur: 40. seviye ve 60. seviye. Genellikle 60. seviye binek hayvanı çok daha hızlı seyahat edecek ve bu binek hayvanı 40. seviyedekinden daha görkemli görünecek.

Ejderha'nın Yemini'nde Gezinti
Sınıf binek hayvanlarının her biri aşağıda listelenmiştir:

Sınıf - Sınıfın Binek Hayvanı
Suikastçı - Kartal
Dilenciler İttifakı - Kurt
Lotus Düzeni - Anka
Ozan - Geyik
Ateş Savaşçısı - Aslan
Kraliyet - At
Şaolin - Kaplan
Taocu - Turna
Vudu - Yak

Gerçekten benzersiz olmak isteyen oyuncular, toplam 70 binek hayvanı arasından bir seçim yapabilirler. Bunların bazıları Ejderhanın Yemini Jeton Dükkanı’ndan satın alınabilirken, diğerleriyse etkinliklerde dağıtılabilir ya da Ejderhanın Yemini dünyasındaki özel yerlerden alınabilir.

Ejderha'nın Yemini'nde Gezinti
Ancak en nadir olanı Bıçakrüzgarı’dır. Bu binek hayvanı ancak Şanslı Bingo ile alınabilir. Oyuncular binek hayvanını almak için gerekli parçaların her birini toplamak için Şanslı Bingo’yu kazanmalıdır. Ödüller kesinlikle harcanan çabaya değer: Bıçakrüzgarı ile, Ejderhanın Yemini sunucusundaki tüm oyunları kıskandıracağınız kesin!

Ejderhanın Yemini’ne –MMO hayatınızın en güçlü dövüş sanatları deneyimine- hoş geldiniz. Ejderhanın Yemini hakkında daha fazla bilgi almak için: https://enter.dragonoath.com.tr/ adresini ziyaret edin.  En yeni güncellemeler ve etkinlikler için, lütfen Ejderhanın Yemini Facebook sayfasına (https://www.facebook.com/EjderhaninYemini) üye olun ya da Ejderhanın Yemini forumuna  (https://dragonoath.com.tr/forum/ ) katılın.

-Basın Bülteni
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ejderha'nın Yemini'nde Gezinti
İlginizi Çekebilir