Elden Ring haritası World of Warcraft ile buluştu

Murathan Özlü 5.05.2022 - 18:03
Bir Twitter kullanıcısı, Elden Ring haritası The Lands Between'i Azeroth'a uyarladı.

 Elden Ring haritası The Lands Between Warcrat evreni ile buluştu. Wowhead'in yakaladığı habere göre Twitter kullanıcısı  Aza, şu ana kadar sayısız oyuncunun ölümü, bir o kadarının da zaferi tattığı The Lands Between'i Azeroth haritasına uyarladı. Ortaya çıkan haritai Elden Ring'in haritasını en ufak detayına kadar Azeroth'a uyarlarken, WoW'un sanat tarzına da sadık kalmış.

Elden Ring haritası Warcraft evrenine uyarlandı

Haritada, Limgrave, Altus Plateu, Caelid gibi önemli Elden Ring bölgeleri World of Warcraft'ın kullandığı font ve yöntem ile vurgulanmış. Aza, ayrıca dağ, tepe, bayır demeden hepsinin çizimini de WoW tarzında tasarlamış.

Elden Ring haritası
Elden Ring geçtiğimiz Şubat ayının sonlarında piyasaya çıkmış ve belli performans sorunları haricinde oyuncuların beklentilerini karşılamıştı. Shadowlands'in bitişi ile kozmik sorunlara kısa bir ara veren World of Warcraft ise, Dragonflight ile oyuncuları Dragon Isles ile tanıştıracak. 

İki oyunun hikayesi arasında bazı benzerlikler var tabi. İki evrende de ejderhaların yeri büyük, yanmaya müsait ağaçlar mevcut ve güç için birbiriyle mücadele eden tanrı seviyesinde pek çok karakter var.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring haritası World of Warcraft ile buluştu
İlginizi Çekebilir