Elden Ring hayranından müthiş figür

Tunay Şahin 18.09.2023 - 12:20
Elden Ring hayranı, oyundaki devasa Walking Mausoleum'una hayat verdi. Ancak bu replikaya henüz fiyat belirlenemiyor.

Elden Ring, 2022'de piyasaya sürüldüğünde büyük bir başarı yakaladı ve oyuncular, bu eşsiz dünyayla olan bağlarını sanatsal yaratıcılıklarla ifade ediyorlar. Bu bağlamda, bazı hayranlar oyundaki mekanlar ve karakterlerin etkileyici replikalarını ve tasvirlerini yaptılar.

Elden Ring hayranından müthiş Walking Mausoleum figürü

DogIsDead777 isimli bir Reddit kullanıcısı, oyunun ünlü Walking Mausoleum'unu pembe yalıtım levhası, karton ve plastikten yapılan bir replika ile yeniden yarattı. Oluşturduğu bu eser, oyundaki versiyonuna oldukça sadık ve ayrıntılarına hayran bırakıyor.

Reddit'te paylaştığı görsellerde, beş ay süresince ne kadar emek verdiği ve bu sürecin sonunda ne kadar başarılı bir iş çıkardığı net bir şekilde görülüyor. Yorumlar bölümünde birçok oyuncu, replikanın kalitesine hayran kaldığını ifade ediyor. Öyle ki, bazıları bu replikayı satın almak istediklerini belirtiyor. Fakat DogIsDead777, bu replikanın fiyatını ne belirleyeceğine dair bir fikri olmadığını söylüyor.

Scratch built Walking Mausoleum
byu/DogIsDead777 inEldenring

Yaratıcı, replikanın daha da mükemmelleşmesi adına, beyaz kafatasları eklemek istediğini, fakat uygun boyutta parçaları bulamadığını da belirtiyor. Oyun içerisinde, bu kafatasları kırarak Walking Mausoleum'u yenebiliyor ve bu da oyunculara çeşitli avantajlar kazandırıyor.

Elden Ring topluluğu, oyunun getirdiği derinlik ve zenginlik sayesinde, yalnızca dijital dünyada değil, gerçek hayatta da bu bağlantıyı sanatla ifade ediyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 10:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2023 10:22
Belirli nesneleri yok ederek boss'u güçsüzleştirmeyi, yenmeyi, Elden Ring mi getirdi sanıyorsunuz?
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2023 15:45
Yani yazar oyunun derinliği ve zenginliğinden, öncesinde örnekler vererek bahsetmemiş mi? Öylesine mi oyun zengin ve derin yazmış?
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2023 11:57
Yazarın, bahsettiğiniz özellikleri Elden Ring'in getirdiğini düşündüğünü hangi cümleden çıkardınız? Walking Mausoleum'un oyun içeriinde yeri tanımlanmış, yeni bir paragrafta da oyunun derinlik ve zenginliğine atıfta bulunulmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring hayranından müthiş figür
İlginizi Çekebilir