Elden Ring modu sizi ateş bükücü yapıyor

Alparslan Gürlek 4.07.2022 - 11:23
Geliştirilen yeni Elden Ring modu sizi Avatar'daki gibi bir ateş bükücü yapıyor ve bu şekilde oynaması çok keyifli gözüküyor.

Elden Ring modları oyun çıktığından beri sürekli olarak yayınlanıyor ve artık öyle bir hal aldı ki, eğer birkaç seçmece modu yüklerseniz oyun deneyiminizi tamamen değiştirebiliyorsunuz. İşte bugün karşımıza çıkan "Firebending Moveset" modu oyunda karakterinizin bir ateş bükücü gibi davranmasını sağlıyor. Aynı zamanda yıldırımlar yaratan bir harekete de sahipsiniz.

Elden Ring ateş bükücü modu ilginç gözüküyor

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi ejderhaya ejderhalık öğretecek kadar ateş püskürtebiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunun böyle çok keyifli göründüğünü de söyleyebiliriz. Modu indirip denemek isterseniz NexusMods üzerinden bulabilirsiniz.

Elden Ring ateş bükücü modu oyunu çok kolaylaştırmıyor, ancak yine de biraz oyuncunun elinden tutuyor gibi görünüyor. Eğer takıldığınız, ilerleyemediğiniz boss savaşları varsa, yardım alınabilir. Intelligenterraptor6 tarafından oluşturulan mod, Avatar dizisi göz önünde bulundurularak geliştirmiş. Bu da mod ile dizi arasındaki ufak benzerlikleri açıklıyor.

Elden Ring modu sizi ateş bükücü yapıyor

Elden Ring modu sayesinde oyunda ateşi dilediğinizce kullanabiliyorsunuz. Videonun başında fark edeceksiniz ki ateşle kırbaç benzeri hamleler yapabilirken ateş topu da fırlatabiliyorsunuz. Tabi parmağını şıklatıp yıldırım çağırma olayından hiç bahsetmiyorum bile.

Elden Ring'i oynamak için sinema salonu kiralayacak kadar seviyorsanız, emrinize amade yüzlerce farklı mod olduğunu da belirtelim. Moda gerek duymaksızın, oyunda Albert Einstein karakterinin oluşturulduğunu dahi gördük, bakalım oyuncular daha nelerle karşımıza çıkacak?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2022 08:32
Merlin, siz oyun haberi sitesi misiniz? Yoksa mod haber sitesi mi?? Sitenin %80 i mod haberi. Bir silkelenin de oyun haber sitesi olduğunuzu hatırlayın.
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 08:09
20.57 sen merlin editörümüsün?
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2022 20:57
Oyun yok napalim. bizde mod kurarak oynuyoz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 20:41
Eglenceli duruyor ama ekranı bi gereksiz kaplıyor lighting ash of war ı iyimis ama
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring modu sizi ateş bükücü yapıyor
İlginizi Çekebilir