Elden Ring VR modu ile turist gibi gezebileceğiz

Atıf Doğan Özcan 7.05.2022 - 13:37
Elden Ring heyecanını 2’ye katlamanın en güzel hali geliyor. Luke Ross tarafından hazırlanan Elden Ring VR modu çalışmalarından ilk görüntüler geldi.

Geçtiğimiz ay duyurulmuştu hatırlarsınız, Luke Ross, Elden Ring VR modu üzerinde çalışıyordu. Dün UploadVR Youtube kanalında, 15 dakikalık oynanış görüntülerinin yer aldığı bir video paylaşıldı.

Paylaşılan videoda, oyun içinden bazı bosslarla yapılan savaş sahneleri ve amansız mücadeleleri içeriyor. Bu nedenle, "VR’da savaş mekanikleri nasıl olacak?" sorusunun cevabını veriyor. Bu sahneler şaşırtıcı derecede akışkan ve çok kaliteli. Gerçek savaş hissini uyandırıyor.

Elden Ring VR modu

Elden Ring VR modu ile dövüşün içinde hisssedeceğiz

VR içeriği Turist Modu eklentisi ile beraber gelecek. Bu modu etkinleştirdiğinizde, saldırsanız bile NPC’ler ve bosslar sizi görmezden gelecek, kısacası size dokunamayacaklar. Bu sayede, oyun içinde VR ile oyunun tam anlamıyla tadını çıkartmanıza olanak tanıyacak.

Efsane derecede gerçekçilik içeren VR deneyiminin yer aldığı videoyu mutlaka izleyin:

Şu anda bu VR modunun ne zaman çıkacağına dair net bir bilgi yok. Tıpkı Ross’un diğer VR modları gibi bir Patreon duvarının arkasında kalacak. Bunu ücretsiz bir şekilde kullanımına sunup sunmayacağı belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 14:10
Açık dünyada dolaşmak belki eğlenceli olabilir ama zaten zor olan boss savaşları imkansız ve zevksiz bir hale gelebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring VR modu
İlginizi Çekebilir