Elden Ring'de Şaşırtıcı Pumpkin Head Saldırısı

Mete Ülken 27.11.2023 - 14:44
Bir oyuncu, FromSoftware'in oyunu Elden Ring'i neredeyse 1.000 saat boyunca oynadıktan sonra Lesser Mad Pumpkin Head tarafından yapılan nadir bir combo saldırısını keşfetti.

Bir Elden Ring oyuncusu, karakterine saldırı uygulayarak ve yerde iki kez kafa atarak öldüren Lesser Mad Pumpkin Head tarafından oldukça kötü bir sürprizle karşılaştı. Oyuncu, bu hamleyi neredeyse 1.000 saat boyunca Elden Ring oynadıktan sonra ilk kez gördü, bu nedenle oldukça nadir bir combo saldırısı gibi görünüyor.

Elden Ring, başlangıçta 2022 yılında piyasaya sürüldü ve hızla büyük bir başarı elde etti. Elden Ring, 20 milyondan fazla oyun satarak büyük bir başarı haline geldi, ve bu başarının bir kısmı, gizemlerle dolu geniş bir dünyaya sahip olmasından kaynaklanıyor. Elden Ring, sadece köşe bucak gizliliklere sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda çoğu oyuncunun hiç görmediği bazı düşmanlar için oldukça benzersiz gizemlere de sahip.

Elden Ring Topluluğu Düşman Saldırılarını Keşfetmeye Devam Ediyor

MidnightLess882 adlı bir oyuncu, Lesser Mad Pumpkin Head'in karakterini nasıl yendiğini gösteren bir video paylaştı. 14 saniyelik klipte, Elden Ring oyuncusunun bir at üstünde olduğunu ve düşmana arkadan vurduğunu görmek mümkün. İlk vuruşunu yapıyor, ancak Pumpkin Head atın üzerinden düşürmek için karşı atak uyguluyor ve bu yetmezmiş gibi, combo devam ediyor; düşmüş oyuncu yerdeyken, düşman ona iki kez kafa atıyor. Bu sıra da, ana karakter tepki veremeden tüm hasarı yiyor. Lesser Mad Pumpkin Head, Mad Pumpkin Head'in güçsüz halidir bu düşmanlar genellikle, oyuncuya silahları ile saldırırlar. Yani, oyuncuya doğru koşup saldırı gerçekleştirirler. Ayrıca, oyuncu düşmana yaklaştığında kafa atabilirler. 

Almost 1k hours in this game and I just learned pumpkin head could do this
byu/MidnightLess882 inEldenring

MidnightLess882'nin gönderisi r/EldenRing'de 1,800'den fazla oy alarak topluluk içinde oldukça popüler oldu. Yorumlarda, çoğu oyuncu bu etkileşimi daha önce görmediklerini söylediler, diğerleri ise bu combo'nun, bazı düşmanların bir ata binmiş oyuncuya saldırdıklarında mümkün olduğunu açıkladılar. Elden Ring'deki ata binmenin avantajları olabilir, ancak bu, görünüşe göre dezavantajlarından birisi.

Oyuncuların yüzlerce saat oynadıktan sonra Elden Ring hakkında önemli detayları keşfetmesi nadir bir durum değil. Birkaç ay önce örneğin, bir Elden Ring oyuncusu, 800 saatten fazla oynadıktan sonra yeni bir düşman olayı keşfetmişti. Oyuncu, aynı anda bir Giant Land Octopus ve bir Great Wyrm Theodorix ile savaşıyordu ve sonunda bu iki düşmanın birbirine saldırmaya başlamıştı, oldukça nadir bir olay ortaya çıktı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
hakanefe
hakanefe 27.11.2023 19:42
Ben bu düşman ile ilk karşılaştığım zaman böyle saldırıya maruz kaldım, ilginç yani insanların bunu daha yeni ve ilk defa görmeleri
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2023 15:18
Ard arda 2 kez kafa vuruşu mu ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring'de Şaşırtıcı Pumpkin Head Saldırısı
İlginizi Çekebilir