Elden Ring'de yeni kayıp bölümler ortaya çıktı

Tunay Şahin 16.06.2022 - 12:29
Veri madencileri Elden Ring'i en ince ayrıntısına kadar tarıyorlar. Her geçen gün iptal edilen ya da genişleme paketine saklanan yeni bilgiler gün ışığına çıkıyor.

Geçtiğimiz ayların en çok tartışılan yapımlarından biri şüphesiz ki Elden Ring oldu. Hali ile veri madencileri de oyunu en ücra köşelerine kadar taradılar ve taramaya da devam ediyorlar.

Elden Ring'de Vyke çok daha fazla bir öneme mi sahipti?

Hiç kendinize kapaktaki Vyke karakterinin oyunda neden olmadığını sordunuz mu? Kapağa yerleştirilen bir karakterin 1-2 sahne hariç hiç ortaya çıkmaması kafanızı karıştırdı ise hiç dert etmeyin, tek değilsiniz. Veri madencileri de bu işin peşine düşerek konunun ne olduğunu araştırıyorlar. Sekiro Dubi, Festering Fingerprint Vyke için potansiyel bir görev serisi keşfetti.

Sekiro Dubi, Stormveil Kalesi'nin başlangıcında bekleyen Gostoc'tan kesilmiş bir diyalog buldu. Oyuncudan önce kaleye giren, paçavralarla kaplı bir zırhlı şövalyeyi anlatan bu konuşmalar, Vyke'tan bahsediyor. Yapım içinde herhangi bir göreve ait olmasa da, Vyke'ın çıkış noktası ile bağlandığında, Stormveil Kalesi'nde bir boss savaşına yönlendirmek için olabilecek bir konuşma dizisi olabileceğini düşünüyoruz.

Ortaya çıkan bilgileri daha rahat anlayabilmemiz için de bir video hazırlayan Dubi'nin iki dakikalık videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2022 17:21
Ne gizlisi yahu.10 kb lık dlc ile bunu aktif edeceklerdi onu ortaya çıkartmışlardır.Büyük bi duyuru yapıp 10 kb lık dlc yi satacaklardı ne güzel adamların ocağına incir ağacı diktiler. :)
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2022 08:21
sizin gibilere oyunu yasaklayaacksin ya haketmiyorsunuz 10kb dlcymis de aktif edeceklermis.
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 22:32
Valla haksızlık etmeyin stüdyoya. Adamların bir tane boş beleş DLC'sini görmedim. En vasat DLC'leri bile piyasa standartlarının çok üzerinde.
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 14:10
Kanki şimdiye kadarki update'lerin bir çoğunda yeni görevler eklendi farkındasın değil mi? FromSoftware'in hangi DLC'si 10kb olup bir görevi aktive etmiş acaba :) Bilip bilmeden konuşmanız çok gülünç oluyor, haberin olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring'de yeni kayıp bölümler ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir