Elder Scrolls Greymoor'un çıkış tarihiyle ilgili açıklama yapıldı

Ersin Kılıç 29.04.2020 - 10:41
ZeniMax Online Studios'un Oyun Direktörü Matt Firor, The Elder Scrolls: Greymoor'un geciken çıkış tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

The Elder Scrolls Online genişleme paketi Greymoor'un çıkış tarihi ile ilgili yeni açıklamalar yapıldı. Tamriel'in kuzeyine yani Skyrim topraklarına geri döneceğimiz bu genişleme paketinin 26 Mayıs'a kaydırıldığı açıklandı. Konuyla ilgili oyun severlere bir açıklama yapan ZeniMax Online Studios'un Oyun Direktörü Matt Firor, şu ifadelerde bulundu;

Elder Scrolls Greymoor'un çıkış tarihiyle ilgili açıklama yapıldı

"Her zaman olduğu gibi, hepinizin sağlığının yerinde olduğunu umuyorum. Tüm dünya için çok zorlu bir dönemden geçiyoruz; umarım bu dönemde hem ailenizin hem de kendinizin sağlığına odaklanabiliyorsunuzdur. ZOS'ta da hepimiz sizlerle benzer şeyler yapıyoruz aslında. Evlerimizden ESO için sıkı bir şekilde çalışmayı sürdürürken bir yandan da birbirimizle görüntülü konuşuyor ve birbirimizle çok fazla sayıda komik resim paylaşıyoruz. “Normale dönebileceğimiz” dönemi iple çekiyor ve birçoğunuz gibi bu durumu mümkün olan en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.

Zorluklara rağmen 26. Güncelleme ve Greymoor Bölümü için çalışmalar hâlâ planlarımıza uygun şekilde devam ediyor ve sadece bir hafta gecikmeli olarak sizlerle buluşacaklar. 26. Güncelleme PTS'ye geldiğine göre çıkış PC ile Mac için 26 Mayıs Salı günü, Xbox One ile PlayStation®4 içinse 9 Haziran Salı günü olacak diyebiliriz. Bizim kontrolümüz dışında herhangi bir durum yaşanması halinde bu çıkış tarihleri değişebilir. Lütfen unutmayın, daha önce uzaktan çalışarak kapsamlı bir ESO güncellemesi hazırlamamıştık; bu nedenle beklenmedik sorunlar çıkabilir.

Belki de fark etmişsinizdir, ESO şu günlerde 2015 yılından beri hiç oynanmadığı kadar çok oynanıyor. ESO'nun bu ağır krizden kaçıp soluklanmak isteyenlere kucak açıyor olması bizi inanılmaz mutlu ediyor. Şu anda sunucularımız bu denli yoğun bir trafiğe zorlanarak da olsa dayanıyor. Fakat ulaştığımız muazzam oyuncu sayısı yakın zamanda azalmayacak gibi göründüğü için kısa süre önce PC EU sunucusunun sunucu kapasitesini arttırarak sorunsuz çalışmaya devam etmesini garantiledik.

Basılan tuşların veya düğmelerin anında oyuna yansımasını engelleyen “giriş gecikmesi” sorununun hâlâ var olduğunun farkındayız; bunun özellikle de Cyrodiil'deki kale kuşatmaları, Trial'lar ve diğer büyük PvE etkinlikleri gibi stresli durumlarda sorun teşkil ettiğini biliyoruz. Bu konuya yönelik incelemelerimiz yolunda gidiyor; öğrendiğimiz bir şey olduğunda hemen sizlerle de paylaşacağız. Geliştirici olmak bir kenara, oyunu oynayan oyuncular olarak bu sorunun ne kadar can sıkıcı olabileceğini inanın biliyoruz.

Elder Scrolls Greymoor'un çıkış tarihiyle ilgili açıklama yapıldı

Bunun dışında, performans sorunlarını yakalayıp çözmeyi ve istemci ile sunucuda düzenlemeler yapmayı sürdürüyoruz; bunlardan bazıları 26. Güncelleme ile oyuna eklenecek. Ekibin yapacağı aylık performans güncellemesinde bu konuyla ilgili daha fazla bilgi paylaşılacak. Tekrarlamadan geçemeyeceğim, oyunu oynayan oyuncular olarak ani performans düşüşlerinin ne kadar sinir bozucu olabileceğinin farkındayız; bu durumu çözmek için elimizdeki tüm imkânları kullanıyoruz.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Umarım PTS'ye eklenen 26. Güncelleme'ye ve Greymoor'a bakmadan geçmezsiniz; Greymoor 26 Mayıs'ta PC ve Mac'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor. O güne kadar sağlıkla ve güvende kalın, Tamriel'de geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın ve ellerinizi yıkamayı ihmal etmeyin."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2020 00:31
FFO varken Eldermi peh
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2020 09:34
Güzel espri :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2020 12:00
Keşke bize daha yakın serverlar olsa da adam akıllı bir pingle oynasak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Greymoor'un çıkış tarihiyle ilgili açıklama yapıldı
İlginizi Çekebilir