Elder Scrolls Online için Markarth hikâye bölgesi çıktı

Ersin Kılıç 5.11.2020 - 10:42
The Elder Scrolls Online için Markarth hikâye bölgesi PC ve Stadia'da şimdi oynanabilir, konsollardaysa 10 Kasım'da oynanabilir olacak.

The Elder Scrolls Online'ın yıl boyu süren Skyrim'in Karanlık Kalbi serüvenin finali olan Markarth ve ücretsiz 28. Güncelleme, şimdi PC ve Stadia'da oynanabilir. Xbox One ve PlayStation 4 oyuncularıysa 10 Kasım'da Reach'e adım atabilecek.

ESO: Markarth hikâye bölgesi PC için çıktı

[reklam_496]

Markarth, oyuncuları Reach'in vahşi arazilerine götürüyor. Umulmadık müttefikler toplayıp Vampir Lordu'nun ve kadim ordusunun karşısına dikilin. DLC ve ücretsiz ana oyun güncellemesiyle oyuncular, Reach ve Arkthzand Caverns bölgelerini keşfedecek; yeni görevler, karakterler, mücadeleler, Vateshran Hollows tekli arenası, Eşya Seti Koleksiyonu sistemi ve dahasını deneyimleyebilecek!

Markarth ile aynı anda çıkan 28. Güncelleme, tüm ESO oyuncuları için yeni özellikler ve hata gidermeleri içeren tamamen ücretsiz bir ana oyun yaması. 28. Güncelleme, ilk olarak Eşya Seti Koleksiyonu sistemini getiriyor. Bu yeni özellikle oyuncular, ESO evrenindeki yüzlerce eşya setini koleksiyonlarına ekleyebiliyor ve yeniden oluşturabiliyor. Tamriel'deki neredeyse her setin artık Collections'da güvenli bir şekilde “depolanabilmesi” ile bu yeni sistem oyuncuların envanter, banka ve sandık alanlarını ihtiyaçlarına göre boşaltmalarına olanak tanıyor. Eşya Seti Koleksiyonu sistemiyle ilgili daha fazla bilgi için ön bakış ve SSS yazımıza göz atın.

ESO'nun yıl sonu tanıtımı Tamriel Together, hız kesmeden devam ediyor. Oyuncular maceralarını ve yolculuklarında edindikleri dostlukları #TamrielTogether ile paylaşıyor. ESO topluluklarının bu yılki kutlamalarında çok sayıda oyun içi etkinliğin, yeni bir çekilişin ve daha fazlasının tadını çıkarın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2020 14:48
Türkçe dil getirseler full paketi alacağım
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2020 20:11
Paket alma eso plus al oyunun senden istediği o çünkü ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Online için Markarth hikâye bölgesi çıktı
İlginizi Çekebilir