Elder Scrolls Online'da artık kendi eviniz olacak

Yiğit Yılmaz 22.12.2016 - 14:50
Homestead güncellemesi yolda
Bethesda yaklaşık iki sene önce buy-to-play modeline geçiş yapma kararıyla, oyunun gidişatı hakkında kafasında soru işaretleri olan hayranlarını iyice düşüncelere sevk etmişti.

Mmorpg türünün yakından takipçilerinin bildiği üzere free-to-play modeline geçmek çoğu zaman o oyun için işlerin iyi gitmediğine delalettir. Zenimax Online Studios'un yapımcılığını, Bethesda'nın yayımcılığını üstlendiği Elder Scrolls Online, oyunun başarısına bakmaksızın sık gelen DLC'ler ve güncellemeler ile diri kalmaya kararlı gözüküyor.

Hatırlarsanız yakın zamanda gelen One Tamriel adlı devasa güncellemesi ile artık haritalar arasındaki yükleme ekranlarını kaldırıp tüm haritayı birbiriyle birleşik tek bir harita haline getirmişti. Bu güncellemenin ardından Bethesda bu sefer de Homestead adlı bir eklenti duyurdu. Sıradaki güncelleme ile bedava olarak oyuncularla buluşacak olan Homestead, başlangıçta 40 adet birbirinden farklı ev ve 2000'den fazla dekorasyon opsiyonu ile bizlere ev sahibi olma, içini istediğimiz gibi dizayn etme olanağı tanıyacak ve dekore ettiğimiz evlere istediğiniz arkadaşlarınızı da davet edebileceksiniz.

2017'nin Şubat ayında bizlerle buluşacak olan Homestead eklentisi için şimdilik bana kalırsa tek kötü haber, Hırsızlık Loncası üyelerinin başka oyuncuların evine hırsızlık için giremeyecek olması.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mandalı
Mandalı 24.12.2016 11:05
Bir Skyrim Hayranı Olarak Söylüyorum Oyunda 5-6 Tane Ev Vardı.Kendi Yaptıklarımızı Saymassak.Bu Oyunun MMO'sunda Bu Sayının Çok Daha Fazla Olması Beni Endişelendirmedi Değil.Harita'yı Bu Evler mi Doldurucak Yoksa Bu Evler İçin Oyun Haritaya Bir Bölüm Ekleyip Evleri Oraya Mı Koyacak ? Tartışmaya Açık Bir Update Gibi Duruyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2016 18:07
oyun birkaç ay önce bir haftasonu ücretsizdi. indirecektim ama 90 gb oyunu görünce vazgeçmiştim:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2016 11:06
Siz one tamriel'i çok fena yanlış anlamışsınız :) Yükleme ekranı hala mevcut. One tamriel denilen olay, oyunda taraf gözetmeksizin pve haritalarında herkesin birbirleriyle rahatça takılabilmesidir. Ve oyun "free to play" filan değildir sadece zorunlu aylık ödeme sistemini kaldırmıştır ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2016 08:54
Haritalar arasındaki yükleme ekranlarının kalktığı falan yok, oyun içeriği senin level'ına göre düzeyi otomatik ayarlamaya başladı. Bu da iyi mi kötü mü tartışılır.

Artık kendi level'ından düşük bir quest alamıyorsun yada düşük bir mob ile karşılaşamıyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2016 07:20
araştırmadan yazılan bir haber :D one tamrielin ne olduğunu bilmiyorsunuz daha! ayrıca free to play değil buy to play oldu yani her ay değil bir kere para veriyorsun sonra oyun senin oluyor!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Online'da artık kendi eviniz olacak
İlginizi Çekebilir