Elder Scrolls Online'da tek başına oynamak nasıl olacak?

Elder Scrolls Online'da tek başına oynamak nasıl olacak?

Murat Halilbeyoğlu
Murat Halilbeyoğlu 16.07.2013 - 11:20
Bir kere kendinizi güçlendirmeniz lazım
Zenimax Online, The Elder Scrolls Online için internet üzerinden bir soru cevap etkinliği düzenleyerek hayranların yapımcı ekibe merak ettiği soruları sormalarını sağladı.

Verilen cevaplar ise oyundaki zindan sistemini daha da ayrıntılı bir hale getirdi. Hatırlarsanız ekip kısa zaman önce zindan sistemi hakkında detaylı bilgiler sunmuştu.

Elder Scrolls Online'da tek başına oynamak nasıl olacak?
Soru cevap sırasında bir oyuncu tek başına oynanabilecek zindanları sorduğunda yapımcılar "TESO akıcı bir tecrübe yaşatacak şekilde hazırlandı. Bölgeleri dolaşırken etrafta mağralar, kaleler, zindanlar, vs. gibi yerlerle karşılaşacaksınız."

"Belli ufak bir kısım yerler sadece tek kişilik oynanabilir olacak bazı zindanlar ise sadece sizin seçtiğiniz kişiler ile oluşturduğunuz gruplar için olacak. Lakin çoğu yerleşke herkes tarafından erişebilir olacak. Bazı yerler karakter seviyenize oranla oldukça tehlikeli olabilir ancak buralara tek başına girmek için hazır olduğunuzda geri dönebilirsiniz."

"Eğer bu yerler size zorlu geliyorsa bir arkadaşınızı ya da yabancılardan oluşan bir grubu alıp girmenizdir. Nitekim zorlu olması eğlencenin bir parçası."

Ekip ayrıca zindanlarda kilit zamanlaması olmadığını belirtti. Bu da zindanlara istediğiniz kadar girip çıkabileğiniz manasına geliyor.

Kısacası bazı zindanlara tek başınıza girebileceksiniz ancak bunun için seviyenizin oldukça yükselmesi gerek. Bu sırada aynı zindanları bir grup ile bitirip seviyenizi arttırabileceksiniz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2020 02:55
Kalan Karakter : 300 Gönder
İlginizi Çekebilir

Adblocker bulundu! Lütfen mesajımızı okuyun.

Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.

Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!

Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.

×