Elder Scrolls Online'ın yeni güncellemesi Dragon Bones olacak.

Ersin Kılıç 11.01.2018 - 10:48
Dragon Bones güncellemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı

Elder Scrolls Online için Bethesda tarafından yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Oyuna olan desteğini sürdüreceğe benzeyen firma son olarak 2018'in ilk büyük güncellemesi olan Dragon Bones ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklama ve içerik ile ilgili yayınlanan bilgiler şu şekilde;

Dragon Bones içeriği ücretsiz olacak

"Dragon Bones ismindeki iki zindanlı DLC Oyun Paketi ve içinde bir çok yeni özellik bulunan ve ESO’yu daha da iyi hale getirecek ücretsiz Güncelleme 17. Dragon Bones ve Güncelleme 17’nin Şubat ayında yayınlanması planlanıyor.

Dragon Bones DLC Oyun Paketinde iki yeni zindan bulunacak – Scalecaller Peak ve Fang Lair – hem normal, hem veteran modlarda mevcut olacak bu zindanlarda son bosslar için bir de Hard Mode bulunacak. Bu yeni zindanlarda oyuncular hastalıklı ogreler, güçlü büyücüler ve onların namevt minyonları, hatta kadim bir ejderhanın canlandırılmış kemiklerine kadar yeni ve eski bir çok düşmanla karşılaşacaklar.

Oyuncular yeni eşyalar ve yaratık setleri, ganimetler ve başarımlara ek olarak bu zindanlardan birine girdikleri an sahip olacakları Renegade Dragon Priest maskesi ile de ödüllendirilecekler. Dragon Bones DLC Oyun Paketi ESO Plus üyelerine ücretsiz sunulacak, üye olmayan oyuncular ise paketi Crown Store üzerinden satın alabilecekler.

Herkese ücretsiz sunulacak Güncelleme 17 ise Dragon Bones ile aynı anda yayınlanacak ve içinde şunlar bulunacak:

Kostüm Sistemi: oyuncular giydikleri ekipman ne olursa olsun görünüşünü bağımsız olarak özelleştirebilecekler

İki Yeni Savaş Alanı: Orc Kalesi Mor Khazgur ve Cüce Harabeleri Deeping Drome 4v4v4 çok oyunculu savaşlar için iki yeni arena sunuyor (Battlegrounds PvP modu ESO: Morrowind gerektirir)

Ev Depolama Sistemi: sıkça istenilen bu özellik sayesinde oyuncular Homestead ev sistemi yoluyla eşyalarını evlerine güvenli biçimde kilitleyerek saklayabilecekler

Ek Oynanış Özellikleri: oyuncuları level atladıklarında en iyi ekipman ve yetenek seçimi için yönlendirecek olan Level Atlama ve Yetenek Danışmanları ve sinerji yaratan yetenekleri tanımanızı kolaylaştıracak yeni savaş yenilikleri hem yeni, hem de tecrübeli oyuncuların ESO’yu daha rahat oynamalarını sağlayacak.

Güncelleme 17’ye dahil olan tüm yenilikler, tüm Elder Scrolls Online oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Online'ın yeni güncellemesinden detaylar
İlginizi Çekebilir