1/2

Elder Scrolls Online'ın zindan mekaniğinde yeni detaylar

Elder Scrolls Online'ın zindan mekaniğinde yeni detaylar

Murat Halilbeyoğlu
Murat Halilbeyoğlu 2.07.2013 - 14:21
Yaratıklar, parti ve saldırı mekanikleri
Bethesda'nın 2011'deki Skyrim başarısının ardından merakla beklenen yeni projesi The Elder Scrolls Online için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bethesda yayınladığı bir rehber ile yeni MMO'nun pek çok zindana ev sahipliği yapacağı gibi oyundaki yaratıkların üstesinden gelmek için stratejiler de yayınladı.

Yayınlanan rehebere göre oyuncular zindanlarda savaşma imkanı bulmak için üç arkadaşa daha ihtiyaç duyacaklar. Nitekim zindanlarda yoğun bir yaratık güruhu ile karşılaşacaklar.

Elder Scrolls Online'ın zindan mekaniğinde yeni detaylar
MMO'nun yetenek mekaniği açık uçlu olsa da rehberde yeteneklerinizi kullanarak belirgin karakterler yaratabileceğiniz söyleniyor. Yapımcı firma zindanlarda DPS, healer ve tank karakterlerinden oluşan klasik bir grubun başarılı olacağını vurguluyor.

Blogda şu şekilde bir açıklama mevcut:

"Örneğin grubunuzdaki healer bir savaş sırasında öldü. Pek çok oyunda bu durumda gerubun hayatta kalam şansı imkansızdır. Nitekim siz bu duruma karşı hazırlıklı olacaksınız! Savaşın tam ortasında elinizdeki çift-el kılıcınızı, restoration staff'la değiştirecek ve bu şekilde ikinci hotbar'ınızı aktif hale getireceksiniz (ki buraya daha öncesinde healing yeteneklerinizi koymuş olacaksınız). Bu şekilde grubunuz savaşmaya devam edecek."

Adblocker bulundu! Lütfen mesajımızı okuyun.

Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.

Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!

Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.

×