Electronic Arts'tan haberler

Didem Ülgen 3.06.2010 - 12:31
Electronic Arts'tan haberler

Electronic Arts, piyasaya çıkarmış olduğu ve gelecekte çıkarmayı düşündüğü birkaç oyunuyla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Bunlardan şimdilik bizi en çok ilgilendiren 3 tanesi ile ilgili gelen bilgilerse şöyle:

Merlin'in Kazanı

1. Bu açıklamaların en önemlilerinden biri, "Dead Space" oyununun Wii platformuna da çıkarılıyor olması. Neden Wii? Neden olmasın, ticari koşulları göz önüne aldığınızda, EA'in Wii'den elde edeceği kazanç oldukça yüksek olacak. Fakat oyun hakkında gerekli açıklamalar yapılmadığı için, oyunun yeni bir şekilde dizayn mı edileceği ya da önceki Xbox 360 veya PS3 versiyonlarından port mu edileceği hakkında bir bilgimiz yok.

Merlin'in Kazanı

2. İkinci sevindirici haber ise "Mass Effect 2'nin" multiplatform olacağı yönünde. Bildiğiniz gibi "İlk Mass Effect" oyununun sadece Xbox 360 ve PC versiyonları yapılmıştı. Şu an için kesin bir açıklama olmasa da, muhtemelen işin içine "multi" sözcüğünün girmesiyle olaya PS3 de dahil edilmiş oldu. Kesin bir açıklama gelene kadar beklemekte ise yarar var.

3. Son habere gelince; bu haberde "Battlefield: Bad Company 2" oyunun 2010 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacağıyla ilgili... Fakat hangi konsollara geleceği hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmamış.

KAYNAK
Electronic Arts'tan haberler
videogamesblogger.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Electronic Arts'tan haberler
İlginizi Çekebilir