Elinde Wii kontrol cihazı var diye vuruldu!

Mert Günhan 20.02.2014 - 10:56
Amerika polis şiddetini konuşuyor!
Son bir yıldır oyunların şiddete yönlendirdiği konusunda ciddi tartışmaların yaşandığı Amerika, bu sefer çok başka bir olayla gündemde. Geçtiğimiz günlerde Georgia, Euharlee'de vurulan 17 yaşındaki Christopher Roupe'un elinde silahla polis memurunu tehdit etmesinin yalan çıkmasıyla, durumun gidişatı oldukça değişti.

Görgü tanıklarına göre geçtiğimiz Cuma Roupe'un babasına şartlı tahliye ihlal evraklarını götürmek için evine gelen polis memuru, Roupe'un kapıda kendisine silah çektiğini söyleyip, genç adamı vurmuştu. Görgü tanıkları, Roupe'un ölümünden sonra polis memurunun silah dediği şeyin Nintendo Wii kumandası olduğunu ve silah olayının gerçek olmadığını açıklarken, polis memurunun yalan söylediği ortaya çıktı.

Polisin, çocuğun elinde silah olduğunu iddia etmesinin tamamen yalan olduğunu söyleyen birden fazla görgü tanığı, Roupe'un elinde gördükleri şeyin kesinlikle Wii kontrol cihazı olduğunu ifade etti.

Söz konusu memur şu an idari izinde, Amerika ise uzun zamandan sonra böyle bir olayın ardından ilk defa video oyunlarında şiddet konusunu değil başka bir şeyi konuşuyor; polis şiddetini.


Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 01:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elinde Wii kontrol cihazı var diye vuruldu!
İlginizi Çekebilir