Elon Musk, Anıtkabir paylaşımı yaptı

Ersin Kılıç 8.11.2017 - 23:16
Ülkemizi ziyaret eden Musk'tan anlamlı paylaşım

Elon Musk, Anıtkabir'i ziyaret etti. Tesla ve SpaceX gibi önemli kuruluşların başında olmasının yanı sıra çağımızın da en önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen Elon Musk bildiğiniz gibi bugün ülkemize geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Elon Musk ile bu görüşmede önemli adımlar atıldığı da açıklanmıştı. Bu görüşmenin detayları arasında Turksat 5A ve Turksat 5B uydularınınuzaya fırlatılması, elektrikli otomobiller, sürdürülebilir enerji gibi konuların yanı sıra SpaceX ve Tesla firmalarının ülkemizde yapabileceği ortak çalışmalar da bulunuyordu. İşte bu önemli görüşmenin ardından Elon Musk'tan anlamlı bir paylaşım daha geldi.

Elon Musk, Anıtkabir'i ziyaret etti

Sosyal medya hesaplarını her zaman olduğu gibi aktif bir şekilde kullanan Elon Musk, hem Instagram hem de Twitter hesaplarından Anıtkabir paylaşımında bulundu. Külliye ziyaretinden hemen sonra ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının da bulunduğu Anıtkabir'i ziyaret eden Elon Musk, bu ziyaretini aynı zamanda sosyal medya hesabından da duyurmuş oldu. Paylaşılan bu görsel "Atatürk Anıtkabir" mesajı ile birlikte paylaşılmış.

Elon Musk, Anıtkabir paylaşımı yaptı

Umarız bugün yapılan görüşmeden hedeflenildiği gibi güzel projeler ortaya çıkar ve böylesine önemli şirketler ile ortak projeler görebiliriz. Tüm bu detaylar yanında Elon Musk'ın bu ziyareti de bizim için oldukça güzel bir detay oldu diyebiliriz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2017 23:38
Elon Musk uzaylıdır!
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 9.11.2017 02:54
Bu adamı çok seviyorum. İnanılmaz bir kafası var adamın, resmen geleceği şekillendiriyor. Ve böylesine bir markanın, böylesine bir zekanın ülkemizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret etmesi ve bunu paylaşması beni çok onurlandırıyor. Ama sözde dünyaya reklamımızı yapacak olan sarayla(???) ilgili tek bir kare fotoğraf paylaşmamış. Demek ki reklam mekanlarla, yapılarla veya başka bir şeyle yapılmıyormuş. Reklam zeka ile, liderlik ile ve başarı ile yapılabiliyormuş. Ve bunu da bu özelliklerin hepsini barındırmış tek bir insanla yapabiliyormuşsun. Bugün bile birazcık itibarımız varsa, biraz adam yerine koyuluyorsak senin sayendedir. Mekanın cennet olsun ATAM. Sana o kadar ihtiyacımız var ki...
Ghost86
Ghost86 9.11.2017 16:24
+1 ultrAslan Çok güzel yorumlamışsın.
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2017 13:44
"Mekanın cennet olsun ATAM. Sana o kadar ihtiyacımız var ki" Karar ver.
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2017 09:54
şu adamı övüp durmayın yaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elon Musk, Anıtkabir paylaşımı yaptı
İlginizi Çekebilir