Elon Musk da Diablo 4 oynuyormuş

Taylan Bal 24.07.2023 - 11:45
Elon Musk, Twitter hesabından Diablo 4 oynadığını açıkladı ve karakterinin ismi belli oldu.

Twitter platformunda yapılan değişikliklerin gölgesinde, platformun sahibi olan Elon Musk, Diablo 4'teki karakterinin adını açıkladı. Oyun dünyasında olan pek çok gelişmenin arasında, sosyal medya platformunun sahibinin aynı oyunu oynadığının haberini duyan oyuncular, topluluk içinde karışık duygular yaşayabilirler.

Twitter'da yaşanan değişiklikler ve Musk'ın Diablo 4 macerası

Diablo 4 ve Twitter, son birkaç ayda zorlu süreçler geçirdi, ancak her ikisi de hala kendi toplulukları tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Diablo 4 yakın zamanda 1. Sezonu başlattı ve birçok oyuncu, yeni içerikle birlikte gelen değişiklikler hakkında olumsuz geri bildirimlerde bulundu. Öte yandan Musk, Twitter için ani bir marka değişikliği de dahil olmak üzere büyük bir geçiş duyurdu. Şimdi, Musk'ın aslında Diablo 4 oyuncusu olduğunu açıklaması, oyuncu topluluğundan da geri bildirim ve eleştiri alacaktır.

Twitter'da yaşanan değişiklikler ve Musk'ın Diablo 4 macerası

I will never die (Asla ölmeyeceğim)

Kullanıcı greg'in düzenlediği bir Twitter Spaces etkinliğine katılan Musk, Diablo 4 karakterinin adını paylaştı ve bu sırada Twitter logosundaki değişiklikleri konuşuyordu. Etkinliğin ortak sunucusu Whole Mars Catalog, platformun sahibine logo geçişini sorduğunda, Musk aslında Twitter Spaces sırasında aksiyon-rol yapma oyununu oynadığını belirtti. Röportajın son bölümünde, Musk'ın oyun içi karakterinin adını "I Will Never Die”(Asla Ölmeyeceğim) olarak açıkladı.

Ne yazık ki, Twitter'ın sahibi Diablo 4'te hangi sınıfı oynadığını veya normal sunucularda mı yoksa hardcore sunucularda mı oynadığını belirtmedi. Ancak Musk, oyun tercihleri hakkında bazı ipuçları verdi. 

Musk, Steam'in başlangıcından beri platformda olduğunu ve tabii ki, kullanıcı adını sunuculara vermek istemediğini belirtti. Görünüşe göre, birinci şahıs nişancı oyunlarını veya gerçek zamanlı strateji oyunlarını tercih ediyor ve Diablo 4 gibi oyunların League of Legends gibi diğer oyunlara kıyasla çok fazla beceri gerektirmediğini söyledi.

Sunucular, Musk'ın bir noktada Diablo 4'ü canlı yayınlaması gerektiğini de belirtti, ancak Musk pek ilgilenmediğini gösterdi. Ancak, Halo Infinite'yi efsanevi zorlukta tamamladığını ve eğer böyle bir karar alırsa, bunu canlı yayınlayabileceğini paylaştı. Her ne olursa olsun, oyuncular artık Musk'ın karakterinin adını biliyor.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 07:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2023 23:28
şu oyunuda bitirdiler ya microsoftun alması hiç iyi olmadı muskta aynı microsoft gibi yönetiyor twitterı
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2023 21:17
microsoft alırsa diyorum
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 18:51
Microsoft ne alska? Oyun Blizzard yapımı. Yani harbiden sırf laf olsun diye yorum yapıyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 14:48
En çok sevdiği konsol oyunu da HALO idi. Adam tam oyuncu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 09:06
Bu adamın canı felaket sıkılıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2023 17:14
Efsane bir oyun ama dünyanın en iyi oyunu değil. Maalesef RDR 2 de değil. Bence dünyanın en iyi oyunu yok, dünyanın en iyi DLC'leri var. Hearts of Stone ve Blood and Wine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2023 16:44
Umarım Grand Theft Auto Six oynamaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elon Musk da Diablo 4 oynuyormuş
İlginizi Çekebilir