Elon Musk Rockstar'ın GTA 5 tutumunu trolledi

Alparslan Gürlek 27.06.2020 - 15:39
Elon Musk paylaştığı bir gönderi ile Rockstar Games'in GTA 5 üzerindeki tutumunu tatlı bir dille eleştirdi. Paylaştığı fotoğraf her şeyi açıklar nitelikte.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation 5 tanıtım etkinliğinin ilk konuğu Rockstar Games'in Grand Theft Auto 5 oyunu olmuştu. Çıktığı yıl doğan çocuklar bu yıl ilkokula başlayacakken Rockstar Games'in 2013 çıkışlı bu oyunu PlayStation 5 için de çıkaracak olması sansasyona yol açmıştı.

Elon Musk da Rockstar Games'in GTA 5 tutumunu eleştirdi

Rockstar Games Grand Theft Auto 5'i PlayStation 5 için de duyurmasıyla eleştirilerin odak noktası haline geldi. Öyle ki YouTube üzerinde PlayStation 10 için çıkarılmış GTA 5 parodi videoları görmeye başladık. Durum böyle olunca bu küçük sevimli görseller kartopu gibi büyüyerek bir eleştiri deryasına doğru yuvarlanmaya başladı. Rockstar 2013 yılında çıkardığı aslında sevilen oyunu PlayStation 5'e duyurarak iyi mi yaptı, kötü mü yaptı bilmiyorum. Rockstar Games'in bu hareketini eleştirenler arasında Elon Musk da yerini aldı. Paylaştığı bir Twitter gönderisi ile Rockstar'ın Grand Theft Auto üzerindeki tutumunu eleştirel yönüyle ön plana çıkaran Elon Musk, gönderide paylaştığı fotoğrafı yorumsuz bırakmayı seçti.

Elon Musk Rockstar'ın GTA 5 tutumunu trolledi

Buradan görmüş olduk ki sadece GTA 5 hayranları ya da Rockstar Games severler değil, büyük isimler de Rockstar Games'in bu tutumlarına tepkiyle yaklaşıyor. Rockstar'ın Grand Theft Auto 5'in sıkıp suyunu çıkardığını belirten gönderiye yorum yapan insanlar da yorumlarda çok keyifli fotoğraflar paylaştılar.

Elon Musk Rockstar'ın GTA 5 tutumunu trolledi

Rockstar Games'in GTA serisine ait yeni bir oyun duyurmamasına kızan oyuncular 2013'ten bu yana suyunu sıktıkları Grand Theft Auto 5'i PlayStation 5'e duyurmalarına ekstra bir şekilde kızmış durumda. Burada takdir edilmesi gereken durum ise insanların tepkilerini mizahi öğelerle hafifleterek göstermeleri. Gelecek bir Grand Theft Auto VI oyununu heyecanla bekleyen kitle o sırada Rockstar'ı dürtmeyi unutmuyor. Artık Elon Musk bile bu durumdan şikayetçi ise Rockstar Games'in şapkasını çıkarıp önüne koymasının zamanı gelmiştir artık. 

Henüz kendisi gelmeden söylentileri gelmeye başlayan GTA VI için ise sanırım bir süre daha beklememiz gerekecek. Piyasaya 2013 yılında sürdükleri GTA 5'in 7 yıl boyunca 3 farklı konsol görmüş, çıkışından bu yana birçok işletim sistemine firmalar tarafından destek kesilmiş, yeni işletim sistemleri kullanılmaya başlamışsa herhalde 2018 yılında çıkan Red Dead Redemption 2 de onları 2025'e kadar tutacaktır.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2020 16:41
Yaw he he herkes balon bir siz akıllısınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 02:12
Götü başı devirmiş, hayatında en son okuduğu kitap Cin Ali olan insancıkların sözleri "Bu adam balon", "Bu işin bilimle alakası yok". Sanıyor ki ver alttan yakıtı, her nesne uzaya çıkar. Eee haklı sen adama G kuvvetini öğretmez isen gelir burada uzaya çıkmanın bilim olmadığını savunur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2020 16:26
Uzaya adam getirip götürmenin bilimle uzaktan yakından alakası yok
Bu işin ardında Nasa mevcut amaçta bu zaten.
Gelir sağlamak..
Bu bizim kurtarıcımız ise ayvayı yedik..
Spider_hip
Spider_hip 29.06.2020 13:22
Uzaya adam getirip götürmenin bilimle alakası yok? 4500 yılında bizim taksici çetesi dünya ay hattı plakalarını aldığında bilimle bir alakası kalmamış olabilir ama şu anda elini kolunu sallayan uzaya çıkamıyor. Sadece spacex değil bir kaç farklı özel şirkette kendi bilim adamlarıyla ucuz maliyetli ve güvenli bir şekilde ya insan ya da eşya taşımacılığı, madencilik için çalışmalar yapıyorlar. Yani her şey nasa değil artık.

Bizim değil ama amerikanın kurtarıcısı olabilir. Sürekli düşen ekonomilerine gelecek dönemde çok avantajlı küresel gelir kapıları oluşturabilir. Uzay turizmi, uydu taşımacılığı, madencilik. Diğer yandan starlink ile adam dünyadaki tüm ülkelerin telekom yapılarına bir anda alternatif yaratmak üzere. Hem istihbarat açısından muazzam bir olay, hemde parasal açıdan. Telekom şirketleri zaten para basar. Bir de tüm ülkelerin telekom işini tek başına kapan adamı düşünün.
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2020 12:55
Bilimle alakası yok değilmi elon musk da zaten taksi şöförü uzaya adam taşıyan bizim ülkeden neden öyle şöförler çıkmıyor merak konusu nasılsa bilimle alakası yokya
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2020 11:59
Hımm
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2020 09:06
adamlardaki vizyona bak insanlığın geleceğini marsa taşıyan yapay organ üretme çalışmaları sürdüren kişi oyuncu çıkıyor kimse eleştirmiyor bizde olsa oo oyunmu oynuyorsun o.çocuğu seni diye hemen damgalarlardı
Spider_hip
Spider_hip 29.06.2020 13:16
Şu yahudilerin "if I were a rich man" şarkısında da seneler önce dedikleri gibi eğer paran varsa herkes her şeyi bildiğini düşünür, doğru ya da yanlış cevap vermen önemli olmaz. Sen de şimdi mesela oyun oynayarak ayda 20-30 bin kazanıyor olsan, altına güzel ev araba çeksen akrabaların saygı duyar, kimse eleştirmez :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2020 04:03
elon musk uslanmaz bir çoÇuk adamdır net
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elon Musk Rockstar'ın GTA 5 tutumunu trolledi
İlginizi Çekebilir