Empire: Total War, eve ödülle döndü

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Empire: Total War, eve ödülle döndü
Creative Assembly, Evine Strateji Kategorisinde Ödülle Dönüyor
24 Mart 2010


Empire: Total War™'un "Strateji" kategorisinde BAFTA Video Oyun Ödülünü kazandığını gururla duyurur. Bu Creative Assembly'nin "Strateji" kategorisinde ilk olmak üzere kazandığı ikinci BAFTA ödülü. British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) ödülleri film, televizyon, video oyunu ve animasyon dallarında mükemmelliğe verilen, Britanya'nın en önemli ödüllerinden biridir.

"En İyi Strateji Oyunu dalında BAFTA ödülü kazanmak inanılmaz bir onur, bu ödülü gerçekten de çok uzun zamandır bekliyorduk", diyor Creative Assembly Yaratım Direktörü Mike Simpson. "Benim ödülümün bir gözü eksik çıktı, gelecek sene yenisini kazanmamız gerekecek."

Empire: Total War, Total War'un sadık hayran kitlesi tarafından en çok talep edilen dönem olan 18. yüzyılda, küresel çatışmaların, devrim ateşinin ve teknolojik yeniliklerin çağında geçiyor. Sanayi Devrimi, Amerika'nın bağımsızlık mücadelesi, Doğu ticaret rotalarının hakimiyeti için yarış ve karada ve denizde savaşın küreselleşmesi gibi temalar içeren Empire: Total War tüm zamanların en zengin ve dinamik PC strateji oyunu. PC'ye özel hazırlanan Empire: Total War'u tüm satış noktalarında bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Empire: Total War, eve ödülle döndü
İlginizi Çekebilir