En baba süper kahraman bir Türk'tür!

Murat Halilbeyoğlu 21.01.2013 - 11:31
Ondan sonra gelen de öyle!
Geçtiğimiz hafta sizlere sunduğumuz "En abartı süper kahraman kim?" anketinde bu zamana kadar ortaya çıkmış en absürd veya Amerikalı'ların tabiri ile "overrated" kahramanın ne olduğunu sorduk. Elbette seçenekleri biraz daralttık nitekim binlerce süper kahraman var.

En baba süper kahraman bir Türk'tür!
Evet, anketin sonuçlarına gelecek olursak, öncelikle sizlere anket için sunduğumuz 10 seçenek arasından bu sefer oy dağılımı daha eşitimsi olmuş bunu belirtmek gerek. Lakin arada yüzde %1'ler de mevcut.

Anketin lideri yani en çok abartı bulunan süper kahramanı %26 oy ile Kara Murat. Elbette burada sadece Kara Murat değil, Battal Gazi, Malkoçoğlu gibi diğer karakterler de bulunuyor. Bu arada burdan sevgili Cüneyt Arkın'a da saygılarımızı gönderiyoruz. İyi ki varsın.

İkinci sırada %21 oy ile başka bir Türk süper kahramanı Arif bulunuyor. GORA ve AROG filmlerinin kahramanı Cem Yılmaz anlaşılan eskilere saygıdan dolayı ikinci sıraya layık görülmüş.

Üçüncü sıranın sahibi ise Superman. Kurşundan hızlı, lokomotiften güçlü, en yüksek binanın üzerinden atlayabilen bu kırmızı pelerinli arkadaşımız ilk üçe girmeyi başarmış.

Anketin ilginç yönleri de yok değil. Benim şahsen birinci olur dediğim HULK %9 oy ile beşinci sırada yer almış. Dr. Manhattan ve Chuck Norris %10 ile aynı oy oranına sahip olmuş. He-Man ise sadece %2 oy almış.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.  
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 17:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
En baba süper kahraman bir Türk'tür!
İlginizi Çekebilir