Sohbet uygulaması WhatsApp'e iki yeni özellik daha yolda

Nagihan Selin İnce 2.05.2018 - 22:09
WhatsApp gittikçe gelişiyor

WhatsApp, çıkartmalar ve iş odaklı uygulama özellikleri de dahil olmak üzere birçok yeni güncelleştirme getirmeye hazırlanıyor, uygulamanın ana şirketi olan Facebook bugün her yıl düzenlenen F8 geliştiriciler konferansında yenilikleri açıkladı. WhatsApp yönetmeni Mubarik Imam, mesajlaşma platformuna da önümüzdeki aylarda görüntülü grup konuşmasının ekleneceğini dile getirdi.

Artık WhatsApp ile dört kişiye kadar görüntülü konuşma yapılabilecek

Henüz grup konuşmasının nasıl işleyeceği konusunda bilgi verilmese de, Imam'ın sunumu sırasında gösterilen video dört kişinin aynı anda görüşmeye katılabileceğini gözler önüne seriyor. Ayrıca Imam, WhatsApp'ın şu anda 450 milyonun üzerinde günlük kullanıcısı olduğunu ve her gün WhatsApp üzerinden 2 milyardan fazla yazışma ve sesli görüşme yapıldığını ortaya koydu.

WhatsApp, Facebook Messenger, Line ve WeChat gibi diğer mesajlaşma uygulamalarının ayak izlerini takip ederek sonunda çıkartmaları da uygulamaya ekliyor. Ayrıca, WhatsApp kullanıcılarının kendi çıkartma koleksiyonlarını geliştirmelerine de izin verilecek.

Bu yılın başında Android için WhatsApp For Business'ı kullanıma açan uygulama, büyük markaları daha fazla müşteriye ulaşmalarına ve para kazanmalarına yardımcı olacak ek avantajlar için ücret almaya başlayabilir.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
En çok kullanılan sohbet uygulamasına yeni özellikler geliyor
İlginizi Çekebilir