Milyonların oynadığı mobil oyunlarda ilginç rastlantı bulundu

Furkan Güler 8.05.2018 - 14:08
Logodaki karakterler neden hep sağ tarafa doğru bakıp bağırıyor?

Kısa süre içinde PC ve konsol platformunun gelirlerini geride bırakan mobil oyunlar, gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Adeta bir karmaşaya dönen mobil oyun marketlerinde ise kaliteli oyunları bulmak bu yüzden zorlaşıyor. Çoğu birbirinin aynısı olan bu oyunlar artık ciddi anlamda birbirine benzemeye başladı. Çünkü artık oyunların logolarında bile neredeyse herhangi bir emek bulunmuyor. Birbirini kopyalayan strateji ve savaş öğelerini karıştıran oyunlar, bu sefer de birbirlerinin logolarını kopyalamaya başladı.

Mobil oyunların logoları birbirinin aynısı

En çok oynanan mobil oyunlarda ilginç bir rastlantı bulundu

Aslına bakarsanız bu rastlantıyı ilk olarak Bethesda fark etti. Fallout Shelter'a yeni bir güncelleme getiren geliştirici ekip, Fallout Shelter'ın logosunu kısa süreliğine değiştirdi. Yama notlarında bu durumu belirten geliştiriciler, diğer oyunlara gönderme yapıyorlar. Meraklı başka bir kullanıcı ise en çok indirilen savaş - strateji öğelerini bir arada bulunduran oyunları kendi telefonuna indirerek logolarını karşılaştırmış. Sonuç ise tahmin ettiğimiz gibi olmuş. Görselde yer alan oyunların haricinde aplikasyon marketinde bulunan yüzlerce oyunun logosunda sağa doğru bakıp bağıran adamlar var. Neden böyle bir rastlantı oluştuğuna dair kimseden mantıklı bir açıklama gelmedi.

En çok oynanan mobil oyunlarda ilginç bir rastlantı bulundu

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 10.05.2018 16:33
Psikoloji pek alanım değil ama bildiğim kadarıyla resimde ki karakter bize doğru baktığında kişi kendini karakterin yerine koyamıyor. Başka yöne baktığında ise kişi bilinç altında kendini resimde ki yerine koyabiliyor sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 17:41
Ben biliyom hepimizin genlerinde var kopyacılık üretemitoruz kopya çekiyoruz başka bir nedeni olamaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 17:26
İlk Clash Of Clans başlattı sonra hepsi onu taklit etti bu kadar basit
Kalan Karakter: 300 Gönder
En çok oynanan mobil oyunlarda ilginç bir rastlantı bulundu
İlginizi Çekebilir