En İyi Assassin's Creed Oyunu: Black Flag

Utku Biçer 17.01.2024 - 20:19
Reddit’te yapılan ankete göre, En iyi Assassin's Creed oyunu Black Flag oldu. Hayranları tarafından birinci seçilen oyun, 106 oy aldı.

Black Flag, en iyi Assassin's Creed oyunu olmaya devam ediyor. Bunun hayranlara göre iyi bir nedeni var. Oyun, şimdiye kadar yazılmış en ilişkilendirilebilir kahraman Edward Kenway’i takip ediyor. Aynı zamanda deniz kargaşası ile tamamlanan Karayip’lerin çarpıcı tasvirine sahip.

Ubisoft’un henüz bir devam oyunu yapmadığına inanmak oldukça zor. Özellikle de açık dünyalar serinin temel unsuru haline geldiğinden beri. Bununla birlikte, harita boyunun genişleyeceğine ve kendi korsan fantezilerini yaşamak için hayranlara daha fazla fırsat tanınacak bir yeniden yapımın da olduğu söylentiler arasında.

Reddit’teki Oylamaya Göre En İyi Assassin's Creed Oyunu Black Flag

Assassin's Creed: Black Flag geçtiğimiz günlerde Reddit’te serinin en iyi oyunu seçildi. DeafPunter adlı kullanıcı, tüm Assassin's Creed oyunlarını içeren ve en iyiden en kötüye sıralanacak bir anket başlattı. Bu anket sonucunda, Black Flag büyük bir farkla diğer AC oyunlarını geride bırakarak birinci oldu.

Reddit’teki Oylamaya Göre En İyi Assassin's Creed Oyunu Black Flag
En İyi Assassin's Creed Oyunu

Black Flag 106 oy aldı. 43 oyla Assassin's Creed Origins ve 41 oyla da Assassin's Creed Odyssey takipçisiydi. Şaşırtıcı bir şekilde hayranların favorisi olan Assassin's Creed II sadece 38 oy almayı başarabildi. Genellikle daha düşük bir devam oyunu olarak değerlendirilmesine rağmen Assassin's Creed III ile aynı oyu alarak berabere kaldı.

Bir hayranın “Black Flag her zaman serinin en iyi oyunu olmuştur” demesine rağmen, bazıları RPG oyunlarının ise bu kadar üst sıralarda yer almasına şaşırdı.

Kesinlikle hayranları tarafından oylama yapılsa da birçok kişi Ubisoft’un açık dünya keşfi yerine daha doğrusal bir gizlilik oyununa geri dönmesini umuyordu. Aslında bu dilek, Assassin's Creed Mirage ile gerçekleşti.

Bir sonraki Assassin's Creed oyununun, bu yılın sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Elbette bu bir tahmin, henüz resmi bir açıklama yok. Assassin's Creed: Red adıyla çıkacak olan yeni oyun, seriyi başka bir açık dünya macerası için Feodal Japonya’ya götürecek. Bu macerada iki oynanabilir kadın karakterin bizlere eşlik edebileceği söylentiler arasında.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2024 12:13
Serinin en iyi oyunu AC II. Revelations tan sonra çıkan oyunların hepsi senaryodan çıktı. Hikayeyi tamamen değiştirdiler. Oyunun yapımında çalışan kemik kitle stüdyodan ayrılınca saçma sapan oyunlar ortaya çıktı. Black Flag güzel oyundu fakat farklı bir konseptte oyundu. Özledik Desmond reis....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2024 00:40
Çok doğru karar serinin en güzel oyunu bütün oyunları oynama rağmen bu oyunun ismi geçtiği anda müziği bile kulağımda çınlıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 18:47
Bana göre en iyi oyun 1 Gizlilik ve havaya bürünme karakter ile bütünleşme açısından
ve Hikayeden ötürü Ezio 2 .3
Black Flag zirveye oynamasının sebebi Ubisoft Skull and Bones üzerine oynuyor
Çıkışı yaklaştıkça lobi çalışmalarıni iyi yapıyor.
Black Flag da iyi oyun hakkın vermek gerek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2024 23:51
En iyi AC oyunu AC:III'tür. (nokta)
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 15:18
En iyisi AC:II ama benim en sevdiğim AC:III zaten Black Flag'in atası da AC:III. Gerçi günümüz mekaniklerini ele alırsak hiçbiri oynanacak seviyede değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 13:12
Ubisoft bu oyunu Black Flag 2 olarak devam ettirseydi alıp yolu yürümüştü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
En İyi Assassin's Creed Oyunu: Black Flag
İlginizi Çekebilir