En İyi Oyun Filmleri: İzlemek İsteyenler İçin

Merlinin Kazanı 19.11.2020 - 02:51
En İyi Oyun Filmleri listemizde son yıllarda çıkmış, izlemeniz gereken en beğendiğimiz on yapımı sıralıyoruz. İzlemediyseniz, bunları sakın kaçırmayın.

Oyun dünyası, sinema kadar yaşlı olmasa da geldiği konum itibarı ile onun sektörünü çoktan zorlamaya hatta geçmeye başladı bile. Sinema sektörünün de buna sessiz kalması elbette mümkün değildi. Geçtğimiz 20 yıl içinde onlarca oyunu beyaz perdeye aktardılar. Bunlar içinde çok iyileri de, çok kötüleri de oldu. Ancak bugün sizlere bunlar içinde izlemediyseniz kaçırmamanız gereken En İyi Oyun Filmleri için bir liste hazırladık. Lafı dolandırmadan sizi listemiz ile başbaşa bırakıyoruz.

İzlenmesi Gereken En İyi Oyun Filmleri

SONIC THE HEDGEHOG

Dünyanın bir kahramana ihtiyacı vardı ama kimse onun bir kirpi olacğaını düşünmemişti. İnanılmaz bir güçle hızlanan Sonic, yanlışlıkla güç şebekesini devre dışı bırakıp şeytani dahi Dr. Robotnik'in dikkatini çekince, aralarında Robotnik'in dünyayı ele geçirme planları biraz zora giriyor. Süpersonik ve süperkötü ile karşı karşıya, kıyasıya mücadeleye girişiyor.

En İyi Oyun Filmleri

TOMB RAIDER (2018)

Lara Croft, yıllar önce ortadan kaybolan macera perestin kızıdır. Babasının ortadan kayboluşunun gizemini çözmeyi uman Croft, bilinen son varış noktasına - Japonya kıyılarının açıklarında bir yerde olabilecek efsanevi bir adadaki efsanevi bir mezara - tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Lara bilinmeyene girebilmek için keskin zihnine, kör inancına ve inatçı ruhuna güvenmek zorunda.

En İyi Oyun Filmleri

THE ANGRY BIRDS MOVIE

Uçamayan kuşlar, hayatın günlük sıkıntılarını aşamayan Red dışında çoğunlukla mutlu bir yaşam sürerler. Mizacı onu öfke yönetimi sınıfına götürür ve burada uyumsuz arkadaşları Chuck ve Bomb ile tanışır. Tüylü kardeşleri yeşil domuzları ada cennetine kabul ettiğinde Red daha da heyecanlanır. Domuzlar gitgide kuş toplumuna daha çok karışırken Red, gizemli gelişlerinin ardındaki gerçek nedeni araştırmak için Chuck ve Bomb ile güçlerini birleştirir.

En İyi Oyun Filmleri

PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME

Kutsal Alamut şehrinde, ölümlülere zamanı geri çevirme gücü veren Zamanın Kumları bulunmaktadır. Pers kralının evlatlık oğlu Dastan şehre bir saldırı düzenledikten sonra, kumlara hakim olabilmesini sağlayan bir hançer alır. Dastan, babasını öldürmekle suçlandıktan sonra Tamina adında bir Alamut prensesiyle kaçmaya başlar. İkili, antik hazineyi karanlık güçlerden korumalı ve kralın suikastçisinin maskesini çıkarmalı.

En İyi Oyun Filmleri

HITMAN

Ajan 47 olarak bilinen profesyonel bir suikastçı, tuzağa düşürlerek yakalanır. Onu kimin ve neden tuzağa düşürdüğünü öğrenmek umuduyla Doğu Avrupa'ya kaçar. Bununla birlikte, güzel ama travmatize olmuş genç bir kadına artan bağlılığı, onu avlayan Interpol ve Rus ajanlarınınki kadar hayatta kalmasına büyük bir tehdit oluşturmaktadır.

En İyi Oyun Filmleri

ASSASSIN'S CREED

Cal Lynch, DNA'sında bulunan genetik anıların kilidini açan devrim niteliğindeki bir teknolojiyle 15. yüzyıl İspanya'sına zamanda geri gider. Orada, güce aç Tapınakçı Düzeninden özgür iradeyi korumak için savaşan gizli bir topluluk olan Assassins'in de üyesi, uzak bir akraba olan Aguilar de Nerha'nın deneyimlerini yaşar. Geçmişin dönüştüğü Cal, günümüzdeki baskıcı organizasyonla savaşmak için gerekli bilgi ve fiziksel becerileri kazanmaya başlar.

Assassin's Creed

NEED FOR SPEED

Bir tamirci olan Tobey Marshall, gözlerden uzak bir pistte, güçlü arabaları ile yarışmaktadır. İşini ayakta tutmaya çabalayarak, istesizce olsa da, zengin ama hain Dino Brewster ile ortak olur. Ancak Dino, Tobey'i hapse gönderecek bir suçla suçlar. Hapisten iki yıl sonra çıkan Tobey intikam almaya kararlıdır. Dino'yu alt etmek için tek şansı onu yüksek bahisli bir yarışta yenmektir. Ancak oraya zamanında varmak için, bir polisler ordusundan ve ödül avcılarından başarıyla kaçması gerekir.

Need For Speed

LARA CROFT TOMB RAIDER - THE CRADLE OF LIFE

Korkusuz kaşif Lara Croft, suçlular Jonathan Reiss ve Chen Lo kötülük için kullanmadan önce Pandora'nın kutusunu bulmaya çalışmaktadır. Efsaneye göre, kutuda milyonlarca insanı öldürebilecek ölümcül organizmalar bulunmakta. Croft, eski ortağı Terry ile birlikte önce Avrupa'dan Asya'ya, sonra da arkadaşı Kosa'nın yardımı ile Afrika'ya götüren bir ava çıkar. Angelina Jolie'nin en sükse yaptığı filmlerin başında gelen bir seriyi izlemeye değer.

En İyi Oyun Filmleri: İzlemek İsteyenler İçin

WARCRAFT

Ölmekte olan dünyasından kaçmak isteyen ork şaman Gul'dan, Azeroth'un insan alemine bir portal açmak için kara büyü kullanır. Sert dövüşçü Blackhand tarafından desteklenen Gul'dan, ork klanlarını Horde adında bir fetih ordusu olarak organize eder. Kral Llane, güçlü savaşçı Anduin Lothar ve güçlü büyücü Medivh, Azeroth'u bu hantal işgalcilerden korumak için birleşirler. İki ırk çarpışırken, her iki tarafın liderleri savaşın tek cevap olup olmadığını sorgulamaya başlar.

Warcraft

RESIDENT EVIL

Milla Jovovich ve Michelle Rodriguez, güçlü Umbrella Corporation tarafından işletilen geniş bir yeraltı genetik laboratuvarı olan "kovana" girmesi gereken bir komando ekibinin liderlerini canlandırıyor. Ölümcül bir virüs açığa çıkmış ve laboratuar personelini öldürmüştür. Daha da kötüsü hepsini zombie olarak diriltmiştir. Ekibin, virüs Dünya'yı istila etme tehdidinden önce laboratuvarın süper bilgisayarını kapatmak ve tesisi kapatmak için sadece üç saati bulunuyor.

Resident Evil

En İyi Oyun Filmleri elbette bunlar ile sınırlı değil. Listemize eklediğimiz filmlerin bazılarının devam yapımları da bulunuyor. Eğer sizin de eklemek istediğiniz bir yapım varsa, yorumlarda bizler ile paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2020 20:00
Uwe Boll'a selam olsun :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 23:39
Assassin's Creed aşırı sıkıcı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 23:39
hepsi çok kötü.. zaten çok az iyi oyun uyarlaması film var ve en iyisi silent hilldir bence ama yazmamışsınız :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 22:36
hepsi birbirinden kötü....
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 19.11.2020 04:57
The Wind (2019) aynı adlı bir video oyunuda var, tarayıcı üzerinden oynanabiliyor, Airdorf tarafından yapıldı. Fena film değildir, en azından şu listedeki çoğu filmden daha iyidir diyebilirim.
babayaro
babayaro 20.11.2020 05:58
Farkındayım kardeşim, eklemeyi unutmuşum sadece. Ne bu şiddet bu celal ?
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2020 16:05
Allah aşkına ya hiç mi okuma yazmanız yok arkadaş. Oyundan filme uyarlananlar bunlar. O dediğin oyun filmi tanıtma amaçlı yapılan küçük çaplı bir şeydi. Yani the Wind oyun filmi değildi ki hiçbir zaman. Film tanıtılsın diye ufak bir oyunu yapıldı hepsi o.
Kalan Karakter: 300 Gönder
En İyi Oyun Filmleri: İzlemek İsteyenler İçin
İlginizi Çekebilir