1/5

En Sert Oyun Karakterleri

Mahmut Saral 5.10.2010 - 16:47
Vahşi kan akacak!
İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır demişler. Bu tabir ne yazık ki çoğu kez aksiyon içerikli oyunlarda geçerli olmuyor. Kimi oyun size şiddeti düşüncelerinizle tasarlamanıza imkân tanırken, kimisi buna izin vermiyor, bire bir olarak her şeyi gözler önüne seriyor. Oynamaya devam edin veya etmeyin, kan gövdeyi götürdü bir kere. Balta gereken yere saplandı, bomba istenildiği etkiyi gösterdi, kurbanlar her zaman olduğu gibi kaçamadı ve vahşice infazlar gerçekleşti.

Bu yazımızda size korkuyu pek kullanmayan, bunun yerine öldürmeyi seven bazı isimlerden bahsedeceğiz. Onları zaten tanıyorsunuz...

Not: Tabii ki yazıda yer vermediğimiz karakterler olabilir. Tabii ki tüm karakterleri eklemek isteriz, ancak hepsi bir yazıda zor olacağı için, ilerleyen yazılarda diğer karakterleri de bulabilirsiniz. Bu sebeple “neden bu karakter yok”, “bunu da koymalıydınız”, “yemeğim ocakta kaldı” gibi söylemlerde bulunmamanızı rica edeceğim. Devamı zaten gelecek. İyi okumalar!

James Earl Cash- Manhunt

Suçla dolu bir yaşam ve sonucunda da idama mahkum olmak... Rockstar’ın belki de en hastalıklı oyunu ve oyun karakteri. Cash, o anda neler hissetti bilemeyiz, ama herhalde o sırada teklif olarak gelebilecek her şey, ölmekten daha iyiydi. O da bunu yaptı ve ona sunulan iğrenç fırsatı değerlendirdi. Pek de lazım olmayan bir isim, yani Starkweather, yasa dışı porno filmler için Cash ile anlaşmaya varıyor. Bu tabii ki Cash için “köprüden geçme ve ayıya şimdilik dayı deme durumu”.

En Sert Oyun Karakterleri
Zira idamdan kurtulduktan sonra kendi yolunu çizmek isteyen bu ruh hastası insan, önce kendisine karşı cephe alan çeteyi, sonrasında da başındaki ismi, yani Starkweather’ı öldürüyor. Hem de en acımasız şekilde. Kelleler uçuyor, kollar-bacaklar kopuyor, en acımasızca işkence yöntemleri uygulanıyor ve oluk oluk kan akıyor. Sonuç mu, sonuç bilinmiyor. Zira James Earl Cash’in nerede olduğunu kimse bilmiyor, ama bir ara GTA: San Andreas’te kendisini görmüştük.