Epic Games’in 3 yeni ücretsiz oyunu belli oldu

Efdal Erdem 16.06.2022 - 22:35
Epic Games Store’da hediye edilen sıradaki üç oyunu belli oldu. Bir simülatör, bir bulmaca ve bir dizinin de dijital masa oyunu hediye ediliyor.

Epic Mega Sale’in sonlanmasıyla beraber Epic Games Mağazasındaki gizemli oyunlar da tamamlandı. Bu süreçte Wolfenstein: The New Order, Borderlands 3 ve Prey olmak üzere üç büyük oyunu kullanıcılarına hediye etti. Kampanyanın sonlanması sebebiyle Epic Games artık “normal” şekilde oyun hediyelerine devam ediyor. Bugünden itibaren alınması mümkün bir oyun olmak üzere, hediye edilecek üç oyun belli oldu.

Epic Games Mağazasında hangi oyunlar hediye ediliyor?

Her hafta Perşembe günü Türkiye Saati ile 18.00’de yeni oyunlar hediye eden Epic Games Mağazasında hediye edilecek sıradaki üç oyun:

  • Supraland (16 Haziran – 23 Haziran)
  • A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition ( 23 Haziran – 30 Haziran)
  • Car Mechanic Simulator 2018 (23 Haziran – 30 Haziran)

Epic Games’in 3 yeni ücretsiz oyunu belli oldu

Supraland, oyuncuların geniş açık ortamları keşfettiği ve olay örgüsünü ilerletmek için bulmacaları çözdüğü birinci şahıs bir macera / bulmaca oyunudur. Bir bağımsız oyun olup ve henüz oynamamış olanlar için kesinlikle göz atmaya değer bir oyun.

Epic Games 23 Haziran’da iki oyunu birden hediye etmek istiyor. A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition isminin de gösteriği üzere, Game of Thrones’in masa oyununun dijital hali. Car Mechanic Simulator 2018’i de isminden anlaşılacağı üzere ayrıntılı bir araba tamircisi simülatörü.

Oyunları bir defa aldığınızda tamamen hesabınızda kalıyor. Almak için yapılması gerekenler çok basit. Tarayıcınızdan veya bilgisayarınıza kurduğunuz Epic Games istemcisinden oluşturduğunuz bir hesap ile giriş yapıp Mağazadan ilgili oyunları vakti geldiğinde eklemeniz yeterli.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games’in 3 yeni ücretsiz oyunu belli oldu
İlginizi Çekebilir