Epic Games, NGP'ye bayıldı

Murat Halilbeyoğlu 9.03.2011 - 14:22
Epic Games patronu PSP'yi öve öve bitiremedi
Epic Games'in patronu Mark Rein, Sony'nin yeni portable cihazı NGP'de iki analog kontrolü olmasının el cihazlarında ilk defa gerçek konsol tecrübesi yaşanmasını sağlayacağını belirtti.

"Konsol oynama tecrübesine bayılıyorum. Gears of War, Call of Duty, Borderlands ve bu tarz oyunları oynamaya bayılıyorum, bayılıyorum, bayılıyorum. Ve bu tarz oyunları etkin oynamak için mutlaka Dualshock tarzı kumandalara sahip olmalısınız."
Epic Games, NGP'ye bayıldı
"NGP bu konuda çok iyi. Bahsettiğim tüm bu oyunları NGP'de aralıksız olarak oynama isteği doğuyor insanın içinde. Koltuğunuza oturup veya otel odanızda takılırken kısacası etrafta televizyonun olmadığı bir yerdeyken alıp saatlerce oynarsınız. Fantastik bir tecrübe yaşatır."

"Kesinlikle bir tane alacağım. İnsanlar genellikle "Bunu çok sevdim ancak benden başka kimse almayacak" gibi cümlelerle kendilerini tuzağa düşürüyorlar oysa ki cümleyi "Bunu çok sevdim" kısmında bitirmeliler."

Rein yeni portable konsolun aşırı derecede tamamlayıcı olduğundan bahsederken oyuncuların NGP'nin fiyatına çok kafaya takmayacaklarını çünkü bu cihazın gerçek bir konsolu temsil ettiğini gördüklerinde cihazda bir iPad potansiyelinin fark edileceğini belirti.
Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games, NGP'ye bayıldı
İlginizi Çekebilir