Epic Games Store iki ücretsiz oyun sunuyor

Taylan Bal 28.07.2023 - 21:47
Epic Games Store, her perşembe saat 10:00 CT'de alışılageldiği gibi, en yeni ücretsiz oyunları olan Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel'i kullanıcılarına sundu.

Epic Games Store, her perşembe saat 10:00 CT'de alışılageldiği gibi, en yeni ücretsiz oyunları olan Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel'i kullanıcılarına sundu. Aynı zamanda, önümüzdeki hafta sunulacak olan oyunları da açıkladı. Oyunlar ise Bloons TD 6 ve Loop Hero olarak karşımıza çıkıyor.

Epic Games ücretsiz oyunları: Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel

Daha önce, Epic Games Store Elder Scrolls Online ve Murder by Numbers gibi farklı türdeki oyunları ücretsiz olarak sunmuştu, böylece oyuncular çeşitli seçeneklere sahip olabiliyordu. Elder Scrolls Online, bir MMO olarak, yüzlerce saatlik içeriğiyle oyuncuların keyifle vakit geçirebileceği bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 

Ancak bu kez, Epic Games Store'un 27 Temmuz tarihli ücretsiz oyunları Bilim Kurgu hayranlarına odaklanıyor. Bu oyunlar ise Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel.

Epic Games ücretsiz oyunları: Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel

İlki son derece popüler bir gerçek zamanlı strateji oyunu ve bilim kurgu temalı uzay savaşlarına dayanıyor. Birim türleri, filo düzenleri ve uçuş taktikleri gibi faktörlerin hepsi oyunun önemli bir parçası.

Ağustos ayı için yeni ücretsiz oyunlar da açıklandı

Bu haftadan sonra, Epic Games Store kullanıcıları Bloons TD 6 ve Loop Hero'yu talep edebilecek ve bu oyunlar 3 Ağustos'tan 10 Ağustos'a kadar ücretsiz olarak sunulacak.

Bloons TD 6, çoğu fanın zaten bildiği sembolik, ancak biraz niş bir oyun. Oyunda eğlenceli ve çılgın karakterlerle, iş birlikçi oynanışla ve oyunu zorlaştıran dalgalarla mücadele edecek oyuncular bir hayli keyifli zaman geçirecek. Öte yandan, Loop Hero, oyuncuların bir “lich” tarafından tehdit altındaki bir dünyayı kurtarmaya çalıştığı benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Epic Games Store ücretsiz oyun listesi aşağıdaki gibidir:

  • Homeworld Remastered Collection (27 Temmuz - 3 Ağustos)
  • Severed Steel (27 Temmuz - 3 Ağustos)
  • Bloons TD 6 (3 Ağustos - 10 Ağustos)
  • Loop Hero (3 Ağustos - 10 Ağustos)

Epic Games Store oyuncuların yanında olmaya devam ediyor

Epic Games Store, son dönemlerde oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor gibi görünüyor. Zaman zaman çok küçük veya niş oyunlar sunmaları nedeniyle oyuncular tarafından yeterince ilgi görmediği durumlar da olabiliyor. Ancak geçtiğimiz haftanın ve Homeworld Remastered Collection ile Severed Steel'in ücretsiz sunumuyla, bu durumun aksine, keyifli oyunlarla karşılaşıyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2023 22:35
Homeworld strategy oyunları arasında en iyilerden, bilmeyenlere duyurulur. Hatta Battestar Galactica fanları skin modlayıp dizideki filoyu oyuna eklediler. Epic uzay savaşları seven kaçırmasın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2023 15:51
Biz oyunculara gelince 60 dolar 70 dolar fiyat çekiyorlar, epic bedava dağıtsın diye 1 dolar 2 dolara kadar indirip kıyak geçiyorlar. Bize de bu kadar düşük fiyatlar verseler, hiçbir oyuncu ücretsiz oyun peşinde koşmaz. Milyonlarca kopya GTA V azami fiyattan mı dağıtıldı, mümkün değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2023 00:43
Tüm tırt oyunları bedava verseniz almam diyeceğim ama bedava zaten napsam kitlendim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store iki ücretsiz oyun sunuyor
İlginizi Çekebilir